Ik hou van enkellaarsjes! Onlangs zag ik deze staan in Maastricht, maar ik had me toen nog kunnen inhouden. Intussen heb ik ontdekt dat Tommy Hilfiger een Belgische webshop heeft via hun website en zijn ze besteld en onderweg!

Tomorrow these babies are mine!


Edit: Ik heb er nog twee extra dagen op moeten wachten, grrr!! De mannen van UPS hadden er precies geen zin in. Volgens de tracking website had ik gisteren een vrije dag, dus ze waren zogezegd aan mijn deur geweest zonder dat er iemand was. Zever in pakjes, uiteraard, want ik had mijn blokkende broer thuis zitten om de deur te openen. Maar goed, vandaag was ik pas thuis van mijn werk, en ineens zie ik een zwarte camionette stoppen; blij dat ik was!

2 reactie(s):

  1. Oh ja, ik ben ook absoluut zot van die dingen! En prachtig dat die zijn, seg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa, ik heb ze al meteen aangedaan (nadat ik in volle euforie de doos open had gescheurd :-D)

    BeantwoordenVerwijderen