Al jaren ben ik lid van het Nivea Advantage-programma. Enkele keren had ik voldoende puntjes gespaard om ze ook effectief te kunnen inruilen. Enkele weken geleden kreeg ik een e-mail met de boodschap dat ze het Advantage-programma volledig zouden restylen, dus dat je nog snel je puntjes kon omruilen.

Zo gezegd, zo gedaan, en vandaag lag het pakje in de bus! Twee producten uit de Happy Time-lijn, met name de douchecrème met bamboemelk en sinaalsappelbloesem en de body lotion met bamboe en melkproteïnen.

En ja, ze ruiken beiden naar sinaasappel, de douchecrème al wat feller dan de body lotion. Ik denk dat je er inderdaad happy van wordt!

Het Advantage-programma ondergaat dus momenteel een restyling. Ik ben erg benieuwd wat er uit de bus komt. Een minpuntje van het oude programma was dat je nogal lang moest sparen vooraleer je de punten kon inruilen (1000 punten ofzo), dus ik denk dat ze de pakketjes nu wat kleiner hebben gemaakt, maar dus sneller bereikbaar voor de deelnemers.

0 reactie(s):

Een reactie posten