Dames, dit moet ik toch even kwijt: morgen begint op Vente Exclusive de verkoop van Delvaux!

Ik heb geen idee waaruit de verkoop zal bestaan, maar als ik naar de promofoto's kijk, vermoed ik dat het vooral accessoires zullen zijn. Maar toch! Delvaux!

Om toegang te krijgen tot de website,  moet je wel lid zijn (door een toegangscode of door een uitnodiging van iemand). Dus als je lid wilt worden, stuur mij een mailtje en dan krijg je van mij een uitnodiging.

Edit:

Spannend! Ik heb toch lang moeten wachten eer de verkoop begon (ik zat namelijk al klaar om 8 uur...). Zoals verwacht, geen handtassen, enkel accessoires. Er waren enkele zilveren kettingen en armbanden, lederen armbanden, sjaals en dassen.

Uiteindelijk heb ik meteen gekozen voor deze aankoop: een zilveren schakelarmband met een paars hartje. En nu is het wachten tot midden maart vooraleer het geleverd wordt!

3 reactie(s):

  1. Heb de mail ook ontvangen, als ik zo de promopic's zie zit er niet echt iets tussen voor mij denk ik... Toch leuk dat je het op je blog vermeldt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit! :) Ik was een beetje teleurgesteld eigenlijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Snowwhiteglamour: Ja, ik had het eigenlijk wel een beetje verwacht. Had natuurlijk wel gehoopt op handtassen maar het was te denken dat ze dat niet op de website zouden plaatsen. En waarschijnlijk waren de handtassen aan outletprijs nog steeds erg duur, dus eigenlijk is het nog geen ramp :-)

    BeantwoordenVerwijderen