Gisteren ben ik nog eens naar Maastricht gereden samen met Beate en M. voor een shopdagje :-)

Toch ben ik vrij braaf geweest!

Een topcoat van OPI


Benefit Powderflage - ik wilde ook graag Benefit F.Y. Eye, maar die was niet meer in stock. Volgens mij omdat ze hem niet meer verkochten (staat ook niet meer op de website), maar de MUA van Benefit was er ook en ze zei dat ze hem wel nog verkochten, alleen dat ze hem niet in stock had en dat de website niets wil zeggen. Ze heeft mij wel een staaltje meegegeven :-) Het borsteltje dat bij de Powderflage wordt geleverd, vind ik maar niets. Het is een beetje stug en prikkend, dus ik heb een MAC 224 gebruikt. Anything fluffy will do!


Verder kocht ik een wollen donkerblauw kleedje (gezien het nog steeds koud is!) en een nieuwe handtas.

Op de terugweg zijn we nog even in Maasmechelen Village gestopt, maar daar zijn we met lege handen vandaan gekomen.

3 reactie(s):

 1. Leuke spullen! Die Powerflage van Benefit, is dat een soort concealer? en doe je daar een review over binnenkort?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. werd je geholpen door die vrouw met zo'n pools accent? hihi, die is soms grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Eva: Ja, dat is een soort van concealer, maar ik gebruik dat als poeder voor over concealer, omdat het zo fijn gemalen is. Review komt eraan als ik het meermaals gebruikt heb.
  @ Steffi: Jaaa! Ze was toch zo vriendelijk om me een staaltje te geven, dus ik was content! :-)

  BeantwoordenVerwijderen