Het was al even bekend, maar ik kreeg er zonet nog een mailtje van: MAC opent een nieuwe winkel in Knokke op 1 juli 2010. De lucky bastards uit Knokke krijgen er dus nog een leuke winkel bij (alsof ze er nog niet genoeg hebben!). En dan nog open op zondag ook!

Tijd voor een uitstapje naar de kust, denk ik zo :-)

Oh ja, lieve MAC-directie, mocht je mijn kleine blog lezen: graag ook een winkel in Hasselt. Die gaat inslaan als een bom, ik garandeer het u.

3 reactie(s):

 1. Woehoe, weeral een winker iets dichter dan Gent! Ik woon in Brugge btw :-)

  Toch deel ik je mening over 'genoeg leuke winkels in Knokke' niet echt :-) Idd ze hebben leuke winkels (Chanel, Hermez, Louis Vuitton enz...) maar deze zijn dan helaas ook voor sommigen onbetaalbaar.
  Als je kijkt naar de 'gewone' winkelstraat heb je de ketens zoals overal...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kims: Ja, je hebt gelijk, ik had er van moeten maken: "genoeg exclusieve winkels waar we vooral naar kunnen kijken".
  Voor jou is dat inderdaad wel goed nieuws :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Winkel in Hasselt, IK BEN VOOR!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen