De eerste editie van de I Love Beauty Awards werd gehost in The Event Lounge in Brussel. Vooraf had ik nog een opleiding in Leuven, dus ik ben van daaruit meteen naar de Awards getrokken. Ik stond dan wel totally overdressed op mijn opleiding, maar hey, je moet er iets voor over hebben!

Bij aankomst werden we ontvangen door de lieve mensen van Oona, die ik nog eens wil bedanken voor de uitnodiging! We mochten even in de persruimte, en hebben van dichtbij mogen meemaken hoe een photo call te werk gaat. We hebben zelfs op de foto gestaan met een aantal mannelijke BV's: Danzel (wiens Under Arrest ik ongelooflijk fout doch ook ongelooflijk goed vind! Zo swingend!), Wim Soutaer (deelnemer van Idool in 2003), Tom Coninx (sportjournalist bij Sporza) en Charles Van Domburg (frontman van The Magical Flying Thunderbirds).

Mooie inrichting!

Een lekker glaasje

Dit mag ook in mijn interieur staan


Vervolgens mocht iedereen plaatsnemen op twee tribunes voor de uitreiking van de Awards. Overal lagen roze, hartvormige kussentjes (die we achteraf mochten meenemen!).Zo'n uitnodiging wil ik ook voor mijn verjaardag!


Special guest was Elettra Wiedemann, dochter van Isabella Rossellini. Elettra werkt intussen enkele jaren samen met Lancôme. Leuk weetje: zij schittert momenteel in de nieuwe campagne van Trésor In Love, 20 jaar nadat haar moeder, Isabella Rossellini, het gezicht was van de eerste Trésor-campagne in 1990. Elettra werd ook verkozen tot International Rising Beauty Talent. Zij dacht dat ze een award kwam uitreiken, en was dan ook verrast toen ze er zelf eentje won.


De presentatie lag in handen van Tiany Kiriloff en een Franstalige meneer wiens naam ik nu echt niet meer weet (oeps!). Per categorie werden de genomineerde producten vermeld en dan uiteraard de winnaar. 160.000 mensen hadden hun stem uitgebracht via Flair of via de website van de Beauty Awards, dat kan al tellen!

Tiany's entrance
  
En ze rijdt weg met haar amore

Beste make-upproduct: Lancôme Hypnôse Precious Cells

 
Beste verzorgingsproduct - een ex aequo! Kenzoki Belle du Jour en Estée Lauder Advanced Night Repair

Beste mannengeur: Azzaro Chrome Sport

 
Beste vrouwengeur: Givenchy Ange ou Démon, Le Secret

 Glow Award: Erika Van Tielen

 
Make-up Creativity & Innovation Award: Nicolas Degennes van Givenchy

 
Wild Card: Chanel Coco Mademoiselle

 
Beauty Personality: Scarlett Johansson, die er helaas niet bij kon zijn ;-)

Geen Beauty Awards zonder de beauty van het land, Cilou Annys

Er werd zelfs een (bijna roze) wagen weggegeven!

Tussendoor waren er acts van het Parijse cabaretgezelschap Crazy Horse, wat vooral de mannen uit het publiek wist te boeien, als ik zo naar hun gezichten keek :-DNa de uitreiking was het tijd voor de party, met de schitterende DJ Martin Solveig en ontelbaar veel hapjes! Alles was tot in de puntjes verzorgd, mooie catering, toplocatie, ik heb er eigenlijk niets op aan te merken.

Martin, netjes in hemd en vlinderdas


En daar kwamen de hapjes

Bij de uitgang stond ons dan nog een goodie bag op te wachten. In een woord: waauw! Een aantal van de winnende producten werd geschonken en dus is dit een goodie bag om u tegen te zeggen.


 
De winnaars!

Ik kijk al uit naar de editie van 2011!

14 reactie(s):

 1. This was so much fun!!! Ik moet nog glunderen als ik aan de goodie bag denk! :)

  Mij mag je nog meenemen naar zo'n feestjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je de dagcrème van Kenzoki er ook niet bijgekregen? Die zat wel in mijn goodiebag ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Maaike: Nee! Jammer! Maar goed, ik ga niet te greedy zijn, ik vond het al ferm dat we een goodie bag kregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik schrok er ook van! Ik had gedacht dat het misschien 1 fullsize zou zijn en verder wat staaltjes :o

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgend jaar kom ik mee! En dan wil ik een goodiebag vol Kenzoki! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wooooow! die goodiebag zo jarloers! ik wist geeneens dat dit er was voel me echt stom nu haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt leuk dat je zoiets mocht meemaken :D zo'n goodiebag zou ik ook wel zien zitten haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo'n goodiebag! Leuk verslag ook om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nice pictures!
  Zag er precies allemaal wel in orde uit!

  En wat een leuke goodiebag! ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk stukje! ziet er gezellig uit en ofcourse a nice goody bag!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ohh zag er superleuk uit! jammer dat ik er niet bij kon zijn! en die goodiebag! wauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Tritsbits: Nu is het toch wel jammer dat net in mijn goodiebag geen Kenzoki zat hè! 't Is een complot! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaahaaf zeg om daar bij te mogen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Joke Roelstraete9 december 2010 om 20:07

  Hi,


  Al een tijdje je blog aan t volgen...
  ik begin binnenkort met een eigen zaak (ivm goodiebags), maar ik hoop een beetje info van jou te krijgen.
  Zou je me n mailtje kunnen sturen (joke.roelstraete@gmail.com)? Dan kan ik jou contacteren!
  Mercikes!

  Mvg,


  Joke Roelstraete

  BeantwoordenVerwijderen