Dames, ik ben er zeker van dat sommigen onder jullie even erge koukleumen zijn als mezelf! Dus het afscheid van de zomer valt me erg zwaar... tot de hersft- en wintercollecties beginnen op te duiken en ik kan dromen over warme en zachte stofjes!

Een van de belangrijkste aankopen voor het najaar is zeker en vast een goede jas. Wat maakt een goede jas? Hij moet warm zijn, comfortabel, lekker zitten en ja, ook een beetje mooi zijn!


WE Fashion lanceert dit najaar een heel gamma aan jassen, zowel voor vrouwen als mannen (want mijn vriendje mag er ook wel een beetje stylish bijlopen, niet? ;) ). Er is voor elk wat wils: wol, leer, romantisch, stoer, lang, kort, ... je kan er eentje kiezen voor elk humeur! Ennn: ze zijn betaalbaar want de prijzen schommelen rond de 100,00 Euro.


Ik ben alvast als een blok gevallen voor bovenstaand blauw exemplaar. Die zal mooi passen bij mijn blauwgrijze laarzen van afgelopen winter. Hopelijk vind ik ergens nog eentje in mijn maat! Er is een WE Fashion in verscheidene Belgische èn Nederlandse steden, dus spring zeker eens binnen!

Voor een store locator kan je terecht op de website van WE Fashion.

8 reactie(s):

 1. Ze zijn supermooi!!! En de laarsjes op de eerste foto wil ik ook :D
  Ik heb ook altijd zo koud!!! Ik ga zeker eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het 2 leuke looks. Ik kleed mij een beetje zoals de eerste. I love the jacket. Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woensdagavond krijg je 20% korting bij WE ook in de webshop! Code staat in de nieuwsbrief! Kan je ook nog voor aanmelden! ;) De blauwe jas is zeker erg leuk, maar ik zoek dit jaar iets wat minder haren aantrekt van mijn hond en kat -.-'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Petra @mysterious.brunette: Ik vroeg me al af of ze die laarsjes ook zouden verkopen! :D
  @Tamarah: Hahaha, superfunny! Dat is inderdaad ook een belangrijke factor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Beate: Volgens mij is dat een gewone blauwe trui en daarover zo een blauwe tube-sjaal. Of zie ik dat mis?

  BeantwoordenVerwijderen