Afgelopen maandag trok ik met Eva, Marijke en Vanessa naar Berchem, op bezoek bij Oona voor hun Welcome Days. De bedoeling van dergelijke dagen is om al een beetje op de hoogte te zijn over wat er komen zal. Hun toonzaal stond dus ook vol met beauty, fashion, juwelen en meer!


Nu heb ik een "kleine" schoenentic, dus toen ik een wand vol schoenen zag staan, maakte mijn hart een sprongetje, moeha! Volgend voorjaar dien je als schoenenfreak zeker een keer langs te gaan bij de ShoeDiscount, Avance en Maasmechelen Village. Zeg dat ik het gezegd heb.
Nog in Maasmechelen Village: een fantastische clutch van BCBG, die ik daar vorige week dinsdag nog in mijn handen had (in het bruin) en gewoon heb laten liggen!! Noooooo! Speciaal aan deze clutch is dat de rits aan de zijkant zit. Ook de Fitflops komen in een nieuw jasje, zoals slangenleder of pailletjes.


Ik was ook aangenaam verrast door de juwelen van Atelier 11. De collectie is geïnspireerd door Adam en Eva (als ik het goed gehoord heb) en kort gezegd: ik wil er wel (bijna) alles van! Euhm. Secret Twitter Santa, anyone? :D Of ook: schatje, ik ben bijna jarig!


Beautygewijs komt Garnier met een biologische lijn, Bio Active, mèt Ecocert certificaat, en ik ben eigenlijk heel benieuwd om die lijn aan een test te onderwerpen.


Franck Provost zorgt er dan weer voor dat de haartjes in orde zijn met haarmaskers (die bij de shampoos passen). Ik heb de laatste tijd zòveel goeds gehoord en gelezen over deze man, dat ik denk dat mijn volgende shampoo een van deze meneer zal zijn.


L'Oréal lanceert de Revitalift met nieuwe formule en strikte daarenboven Christophe Coppens voor een limited edition van Elnett-haarspray (moeten we deze nog voorstellen?).


Bij Maybelline zitten er ook een aantal nieuwkomers in hun collectie:
- The Falsies in een zwarter-dan-zwart versie (mèt bijbehorend kantje);
- Baked oogschaduw in de Eye Studio-lijn;
- ColourSensational Cream Gloss: het glossy zusje van de ColourSensational lipsticks is speciaal gericht naar dames met wat meer maturiteit. De gloss dekt heel goed en zorgt ervoor dat de lippen er terug wat voller uitzien en de fijne lijntjes rondom ook mooi gemaskeerd worden;
- Een nieuwe eyeliner, Liner Express, met een gemakkelijk te hanteren, fijn, vilten tipje;
- Dream Creamy Foundation, speciaal gericht op de droge huid (met aandacht voor hydratatie!);
- SuperStay Foundation: een hele fijne foundation met een geltextuur en 24 uur houdbaarheid. Ook deze lijkt me erg interessant! Bijbehorend is er ook de SuperStay concealer, al kon deze me wat minder bekoren omdat hij een iets dikkere textuur had.


ICI PARIS XL was ook vertegenwoordigd. Zij zijn trouwens voor de vijfde maal op rij uitgeroepen tot Beste Parfumerie! Een award om trots op te zijn!
Het pronkstuk van de presentatie vond ik toch wel hun mini-verstuiver. Het principe is simpel: jij vult de verstuiver zèlf (bij je thuis) met jouw favoriete parfum en kan de verstuiver dan heel gemakkelijk in je handtas meenemen. Geen gesleur meer! Maar hierover later zeker meer!
En zie ik daar nu een glasvijl liggen? :)


Kiehl's komt met hun Crème de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter, een luxueuze luchtgeklopte lichaamsboter die werd geïnspireerd door de originele Creme de Corps en zorgt voor een rijke hydraterende werking die tot 24 uur duurt. Ook de Superbly Smoothing Argan haarproducten en de Midnight Recovery Concentrate stonden uitgestald.


Kortom, heuglijk nieuws voor schoenenliefhebbers en beautyverslaafden :D

Het was een geslaagde namiddag en ik ben heel wat wijzer naar huis gegaan!

13 reactie(s):

 1. Oh amai ziet er erg leuk uit, echt een walhalla :) Dat eerste paar schoenen met die bloem vind ik super, komen die in de Avance én Shoe Discount of?

  Die iciparis mini-verstuiver lijkt me ook zalig!! Hebben, hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Evelien: het is of Avance of Shoe Discount! Volgens mij kwam deze schoen in de Avance, al ben ik niet meer 100% zeker.

  Die mini-verstuiver lijkt me superhandig! Geen gesleur met grote flessen of hele kleine staaltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schoenen, maybelline mascara heb ik ook. Hij is heel fijn. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gigantisch artikel haha :P
  Er staan wel een paar leuke dingetjes tussen, zeker van de juwelen ben ik fan!
  Oh en die roze schoentjes zijn zo cute ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke spulletjes, mooie foto's!!
  Ik ben vandaag geweest, jammer dat ik je met een dagje gemist heb!!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waw, supermooie foto's! En ge waart in Maasmechelen village?! En niks zeggen hé :p Neenee, volgende keer als je gaat kom ik ook mee, das 10 minuten van bij mij thuis (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het was een superleuke dag!
  Moeten we zeker nog eens doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Petra: Jammer! Maar er komt nog wel een volgende keer, zeker weten!
  @ Diana: Voor mij is MM Village dik 30 minuten rijden. We moeten eens een Limburgse meet doen, hè! In MM Village of Hasselt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spijtig dat ik je niet tegen gekomen ben! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Sofie: Ik vind het ook jammer! There will be a next time!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. die laarsjes met het 'vlindertje' aan de rits,cute!

  BeantwoordenVerwijderen