7 december 2010

KIEHL'S IMPERIAL BODY BALM


Ik ben duidelijk verslaafd aan huidverzorging, de laatste tijd. Misschien heeft dat met het seizoen te maken, maar ik geniet precies meer van bad- en verzorgingsproducten dan anders :) Volgende op mijn reviewlijstje is de Kiehl's Imperial Body Balm.


Deze zwart pot vol gouden goodness zit bomvol cacaoboter om de huid te verzachten, honing voor hydratatie, zachtheid en zoetheid en veel vitaminen om de huid te beschermen en te hydrateren.
Inspired by old-world Russian herbal remedies, this supremely rich body balm renews the look of very dry, tired-looking skin with Sea Buckthorn Berry Oil, known for its replenishing effects on skin. Our skin-renewing balm also helps to protect skin from signs of premature aging due to dryness, exposure to harsh climates and environmental effects. Our luxurious recipe instantly reveals skin that is smoother, softer and royally radiant.
In ieder geval, de Imperial Body Balm ruikt heerlijk, naar cacaoboter en vanille, en smeert gemakkelijk uit. De meeste dikke body butters trekken bij mij niet direct in, maar deze dus wel! Het voel alsof ik klaar ben om een dekentje om me heen te slaan en knus op de zetel te gaan kruipen. Bovendien heb je maar een ienieminibeetje nodig, dus deze pot krijg ik nooit op! Nu is het niet de goedkoopste, dus dit goedje vereist wel een investering. Je zal er zeker niet van doodgaan als je hem niet hebt, maar het is wel erg leuk om hem in huis te hebben.

Kiehl's brengt trouwens ook een nieuwe body butter op de markt, de Creme de Corps Soy Milk and Honey Whipped Body Butter: een luxueuze opgeklopte lichaamsboter voor een rijke, hydraterende werking. Melk en honing, een ideale combinatie voor een koude winteravond, als je het mij vraagt :) Ik heb gezien hoe whipped deze body butter nu wel echt is, en geloof me, hij lijkt op een verrukkelijke, luchtige, witte chocomousse.


Welke body butter is jouw favoriet voor de winter? Laat me iets weten in de comments!

Kiehl's Imperial Body Balm - 240 g - 44,00 €
Kiehl's Creme de Corps Soy Milk and Honey Whipped Body Butter - 226 g - 42,00 €
Share:

12 opmerkingen

  1. Dat klinkt zo lekker. HMMM. <3
    Heel lekker en fijn product. Dat kun je ook al aan de substancie zien.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een fijn product :-) Ik heb pas eentje van TBS gekocht, ook super fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben er ondertussen aan verslaafd, lekker spul dus! ;-)

    Ook mijn katten zijn helemaal weg van de geur! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mmm lijkt zalig, jammer dat er geen kiehls kortbij is :(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallooo, die is duur zeg :o Maar klinkt wel héérlijk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Honey, vanille... klinken allemaal zo goed!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit klinkt echt helemaal geweldig!! Waar wordt Kiehl's eigenlijk verkocht? :s

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Tamarah:
    Kiehl's wordt in België verkocht in hun winkel in Antwerpen op de Lombardenvest en in de winkel van Scenteurs d'Ailleurs op de Louizalaan.
    In Nederland is er ook een Kiehl's-winkel in Amsterdam in de Hobbemastraat.

    Mààrrrr: als je er niet kan geraken, kan je de Kiehl's-winkels altijd bellen en je bestelling doorgeven. Zij sturen het dan naar je thuis op!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. alleen jammer van de prijs. Ik zou er wel eens eentje willen van proberen. Maar voorlopig blijf ik bij de TBS body butters :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt heerlijk! Wel wat prijzig maar als het echt zo super is, is het dat geld wel waard.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig