Vrijdag trok ik naar de Brusselse L'Oréal-kantoren. Ik kreeg een sneak peek van hun nieuwste producten, die begin 2011 in de winkels zullen liggen. Wat is er nieuw?

Sublime Mousse57% van de Belgische vrouwen kleurt het haar, 800.000 daarvan doet dat thuis. Zelf je haar verven, kan een beetje rommelig worden, je moet er toch wat handigheid in opbouwen; bovendien ruiken de producten niet altijd echt lekker en vinden veel vrouwen dat er geen kleurschakeringen in zijn omwille van de te uniforme kleur.

Met Sublime Mousse brengt L'Oréal 12 kleuren op de markt (met fruitige geur) die je thuis kan gebruiken, net zoals je shampoo gebruikt. Je brengt de mousse aan op droog haar, laat het 30 minuten intrekken en dan kan je het uitspoelen.

Sublime Mousse combineert pigment met de handigheid van een mousse (met pompje) en geeft je een permanente kleuring met een natuurlijk, glanzend effect met een parelmoer toets.

Verkrijgbaar februari 2011 - € 10,70

Lash Architect 4DMascara is mijn dada. Het is voor mij een musthave om mijn eigen wimpers wat meer présence te geven, dus ik vind het dan ook interessant om te zien wat er allemaal op de markt komt. De Lash Architect 4D moet zorgen voor volume (instant valse-wimpereffect), lengte (twee types vezels zorgen voor een verlenging van de wimpers), textuur (uitwaaiering van de wimpers over 360°) en krul (door een extra opspannend polymeer in de mascara).

De verpakking van de mascara is alvast een echte eye catcher! De 4D slaat dan weer op het borsteltje: spiraalvormig (voor volume), met facetten (voor lengte), conisch (voor maximale ontplooing) en is niet gecentreerd (voor die optimale krul).

Verkrijgbaar januari 2011 - € 15,99

Color InfaillibleColor Infaillible is een nieuw soort oogschaduw in 7 beschikbare kleuren, die zowat het midden houdt tussen een poeder en een crème omdat er extra bindmiddel in het product zit, waardoor het ook 24 uur langer houdt dan een gewone oogschaduw. De structuur is erg zacht en erg gepigmenteerd. Het is zo ontikkeld dat het bestand is tegen wrijving en knipperen met de oogleden (wel zo'n 11.000 keer per dag), niet in de lijntjes kruipt en waterproof is.

De houdbaarheid kan ik alvast bevestigen! Ik swatchte het op mijn hand en zelfs met water en zeep moest ik goed boenen om het van mijn hand te krijgen!

Verkrijgbaar februari 2011 - € 9,99

Pinceau Infaillible 24HPinceau Infaillible 24H is een fond de teint voor de normale tot vette huid. Dit type huid is veeleisender voor fond de teint, omdat het product op dit type huid veel sneller vervaagt dan bijvoorbeeld een droge huid. Je hebt dan de neiging om meer te gaan opsmeren (om het vervagen tegen te gaan), maar dat zorgt er dan weer voor dat het eindresultaat er minder natuurlijk uitziet.

Omdat Pinceau Infaillible 24H aan het huidtype is aangepast is, zal het minder snel vervagen, maar kan je evenzeer een natuurlijk effect houden. Er werden fixerende en matterende polymeren toegevoegd om ervoor te zorgen dat dekking en houdbaarheid gegarandeerd worden. Het ingebouwde borsteltje maakt het gebruik gemakkelijk, zowel in de badkamer als onderweg.

Verkrijgbaar februari 2011 - € 16,49

Color RicheColor Riche is wereldwijd de bestverkopende lippenstift (15 miljoen stuks per jaar), omwille van de voedende bestanddelen en de stralende kleur (270 beschikbare kleuren wereldwijd).

Na de natuurlijke kleuren (Made For Me Naturals) mogen de fellere kleurtjes weer (Made For Me Intense)!

Verkrijgbaar februari 2011 - € 12,99

Heel wat nieuwigheden dus! Het was een interessante sessie, met dank aan L'Oréal, Oona en medebloggers Eva, Vanessa, Maaike en Katia en Roxanne!

8 reactie(s):

 1. die sublime mouse lijkt wel handig.
  ik heb vorige week mijn haar pas gekleurd, maar ik laat dat toch altijd doen door ons mama, want anders vergeet ik toch altijd wel stukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedereen lijkt plots met mousse kleuringen uit te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Wendy: Ja, die mousse zou dus moeten helpen en voorkomen dat je stukken vergeet.
  @ Ann: Volgens mij is het een trend in de wereld van de haarkleuringen die iedereen een beetje volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die mascara en de oogschaduw is heel mooi.
  Leuk dat je een kleine snee peak mocht doen.
  Ik ben er al weg van.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zoooo benieuwd naar die oogschaduws, heb er al veel goede dingen over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Idem, kijk ook zo uit naar de oogschaduws, die haal ik zeker in huis!!

  BeantwoordenVerwijderen