Met het gevaar de zoveelste blogger te zijn die jullie vandaag bestookt met dit nieuws, neem ik toch het risico! :)


Want gratis is gratis en de kans bestaat dat je toevallig alleen aan mijn blog verslingerd bent en dus nog niet op de hoogte bent van dit nieuws! Bij deze, alsjeblieft en graag gedaan :)


Wat moet je daarvoor doen? Bijna niets! Je neemt een oude, lege fles douchegel mee naar de winkel (en dat mag van eender welk merk zijn!) en je krijgt gratis de Earth Lovers Shower Gel mee.

De ingezamelde lege flessen blijven niet onbenut, maar worden deel van een kunstwerk dat door kunstenaar Daniël de Jong wordt gemaakt en wordt onthuld op Earth Day (22 april).

Dus als je vanavond je badkamer verlaat, vergeet dan niet om een te zoeken of je nog een lege fles beschikbaar hebt, want dit is toch wel een fijne aanbieding!

Morgen (31 maart) kan je de hele dag terecht bij The Body Shop voor een gratis fles douchegel van hun nieuwe Earth Lovers Shower Gel. Dit zijn 100% biologisch afbreekbare douchegels in een fles van 100% gerecycleerd plastiek. Ze zijn te verkrijgen in 7 varianten: Lemon & Thyme, Watermelon & Eucalyptus, Pear & Lemongrass, Apricot & Basil, Mint & Cucumber, Fig & Rosemary en een geurloze variant.

1 reactie(s):

  1. Ik vind het een hele leuke en goede actie. Heel ccreatief.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen