Havaianas! Of toch gemakkelijk schoeisel, maar Havaianas vind ik toch ook wel een must.

Ik ben pas vorig jaar (of is het al twee jaar geleden?) echt voor Havaianas gegaan. Voorheen dacht ik dat het toch niet uitmaakte, slippers zijn slippers, punt. Toch zitten Havaianas erg gemakkelijk en het "teenstuk" snijdt niet in je vel, wat wel eens kan tellen, als je zonder pijnlijke voeten wilt rondlopen.


Dit jaar werd hun zomercollectie geïnspireerd door sprookjesachtige Arabische nachten en Perzische prinsessen, en dat zie je ook terug in de print: de Slim Prisma's gaan voor metallic kleuren en drukke prints, de Slim Turkish worden afgewerkt met een juweeltje. Mocht je je het trouwens afvragen: de "Slim" Havaianas zijn aangepast aan de voeten van vrouwen.

Maar als je droomt van vakantie en zonnige reisjes, zijn er ook andere outfits om op te kwijlen! Ik vind het roze jurkje erg mooi, 't moet weer lukken dat ik direct voor een duur stuk van Liu-Jo ga :s

9 reactie(s):

 1. lekker vrolijk :) ik ben meer van de slippers waar niks tussen je tenen zit... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag zelden slippers maar dit zijn wel erg mooie. Ik slaag er ook altijd in om het duurste uit te kiezen :d Wel een leuk kleedje van Liu Jo !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke slippers allemaal.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke slippers! Ik heb witte en roze Havaianas! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook lang fan van Havaianas, ze zitten echt makkelijker dan andere slippers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh, ik krijg meteen zin in een strandvakantie!
  En het is waar, Havaianas zitten wel degelijk beter tussen de teentjes dan andere slippers. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfits, ik vind het liu jo kleedje ook super mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook verslaafd aan Havaianas, wordt weer eens tijd voor een nieuw paar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wie heeft voor mij gedragen havaianas teenslippers

  BeantwoordenVerwijderen