Een duel speel je met twee en meestal is er een winnaar en een verliezer... maar met Braun kan je gewoon alle twee winnen!

Het Langer Gladde Benen Duel speel je met een vriendin: je schrijft je beide in via deze website. Braun is op zoek naar 75 duo's die elk een Silk-épil Dual Epilator ter waarde van € 170,00 willen testen. Om deel te nemen, moet je wel in België wonen èn minstens 18 jaar oud zijn.

Hoe het werkt? Je hebt nog tot 10 juni de tijd om je in te schrijven en een vriendin uit te nodigen om ook deel te nemen, hiervoor vullen jullie allebei een enquête in.
De winnende duo's testen dan de nieuwe Braun Silk-épil Dual Epilator: eerst krijgt de eerste inschrijver een Silk-épil thuis gestuurd om gedurende 6 weken te testen, je vriendin blijft haar normale ontharingsmethode gebruiken. Tijdens die testperiode vullen jullie elke 2 weken een korte vragenlijst in over de gebruikte ontharingsmethode. Als dit tijdig en consequent gebeurt, krijgt je vriendin na 6 weken zelf ook een Braun Silk-épil thuisgestuurd!

En dat is nog niet alles! Een van de deelnemende duo's wint bovendien elk een aankoopcheque van € 500,00 voor Jimmy Choo's. Perfect geëpileerde benen in Jimmy Choo's, dat is de moeite om deel te nemen, denk ik zo!

Niet geselecteerd? Niet getreurd! Want tussen 11 juli en 7 augustus maken ook niet-deelnemende duo's kans op zo'n Silk-épil te winnen door middel van een vragenlijst en een schiftingsvraag. Qua kansberekening kan dat wel tellen. Iedereen aan de Silk-épil! :)

Via deze website kan je je inschrijven en alle voorwaarden nog eens nalezen. Maar ik zou zeggen: meedoen!

5 reactie(s):

 1. Ontharen is nooit mijn favoriete bezigheid geweest haha. (Ik ben ook best kleinzerig wat betreft pijn). Wel een erg leuke wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke wedstrijd, bedankt voor de tip :)
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wedstrijd is leuk, maar ik epileer nooit mijn benen, vind dat dat te veel fijn doet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOh Jimmy Chooooo, j'adooore. Maar ik epileer toch liever niet mijn benen, te lage pijngrens :d

  BeantwoordenVerwijderen