Voor wie een beetje van auto's houdt, is Mercedes vaak het summum, niet alleen op vlak van design, maar ook op vlak van rijcomfort en technologie (nieuwe telematicageneratie, anyone?). Vanaf juni kan je bij de Mercedes-concessiehouders terecht voor hun nieuwe C-klasse Coupé, een jeugdige, sportieve tweedeurs. En hij ziet er ferm uit! Can be my car any day! Ik zie het al voor me: lippen stiften aan de verkeerslichten en dan in stijl vertrekken ;)

Maar ook als je niet tot bij de dealer geraakt, kan je via een staaltje virtuele cinema de C-Coupé ontdekken. Fun action vanuit de zetel, waar dan meteen ook een leuke wedstrijd aan hangt!


Op de website Drive and Seek kan je een interactieve film bekijken én beleven, geheel in heuse action movie style! Mét C-klasse Coupé, uiteraard! Let wel goed op (en ik méén het, let érg goed op, want het is niet simpel!), want er wordt een vraag gesteld. Nodig daarna via Facebook je vrienden uit om mee te spelen en verhoog zo je winkansen.

Wat kan je winnen? Een weekendje Londen met exclusieve AMG Driving Experience of bioscooptickets voor jou en al je vrienden. Ik ga alvast the boyfriend warm maken om mee te doen (dan kan ik ook mee naar Londen, gna gna!).


Meer info over de C-klasse Coupé vind je op de website van Mercedes.

3 reactie(s):