Ik ben een beetje laat met deze newsflash, want intussen zijn de zeven nieuwe tinten van deze Luminous Silk Foundation reeds een maandje te koop.

De bedoeling is dat deze foundation zich over je huid drapeert als een pasklaar kledingstuk, de huid gaat verhelderen en laat stralen met de 'Armani Glow'.


Door de halve tinten kan je ook een 'teint op maat' vinden: er zijn 17 tinten beschikbaar, dus iedereen zou zijn perfecte huidskleur moeten kunnen vinden. Niet de goedkoopste op de markt, maar de foundation van Megan Fox ziet er wel onberispelijk uit op de foto (eh, ja... ik weet ook dat Photoshop bestaat)!

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation - € 46,50 - exclusief verkrijgbaar @
Parfuma, Eiermarkt 13, 2000 Antwerpen
Galleria Inno, Nieuwstraat 111, 1000 Brussel
Galleria Inno, Woluwe Shopping Center

7 reactie(s):

 1. Ik heb deze aangeschaft en het is best een goede foundation, maar voor mij geen topper. Al zeker niet door z'n prijs maar ook door de glans die iets te sterk is voor mijn huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Peggy: Ah, ik dacht dat jij een andere had, iets met lasting silk of niet? Of is dat dezelfde?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze en ben er heel blij mee! Hij is idd aan de dure kant maar ik vind hem eigenlijk zijn geld wel waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik ooit eens tot bij een Armani counter geraak, wil ik hem zeker eens testen. Hij klinkt zo fijn ! En ik ben gewoon foundation verslaafd ! Laten we er maar van uitgaan dat Megan Fox er zo mooi uit ziet dankzij die foundation ;-) weer een verantwoording aan onszelf voor de aankoop ervan, hihi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt mij een fantastische foundation!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wou vooral zeggen dat ik je slogan zoooooo super vind :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Valley Doll: Haha, alles om een aankoop te rechtvaardigen, niet? ;)
  @candyandtreats: Dankjewel voor het lieve compliment!

  BeantwoordenVerwijderen