Shu Uemura Essence Absolue is zowat legendarisch in beautyblogland :) Niet onterecht, want wereldwijd wordt er elk kwartier wel eentje van verkocht.

Voor hun verjaardag creëren ze een speciale versie, de Gold Limited Edition. Het is een eerbetoon aan camelia-olie, met een gegraveerde, gouden camelia verpakking. De Essence Absolue is een voedende en beschermende olie, voor droog of uitgedroogd haar.

Je kan hem gebruiken als leave-in (een druppeltje aanbrengen op de beschadigde zones van handdoekdroog haar), voor je shampoo (vier pompjes laten inwerken op het haar en doorkammen voor je je haar wast), als bescherming tijdens een haarkleuring of als beschermende olie om zonneschade en gespleten puntjes tegen te gaan.

Nu mijn Oilixir op is, ben ik overgeschakeld op deze van Shu Uemura. Haarolie ftw! :)

Shu Uemura Essence Absolue - 150 ml - € 49,00

7 reactie(s):

 1. Hij is in één woord: ZAAAAALIG!! Ik zou niet meer zonder kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mhu! En suuuper doosje & bottle!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees daar zoveel goeds over, wordt tijd dat ik hem toevoeg aan mijn ellenlange wishlist. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er ook zo luxe uit. Ik heb er ook al veel goeds over gehoord.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moet ik deze zomer zeker om als ik ga shoppen in Antwerpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken dit product nog niet, maar het ziet er heel fijn uit! Dit moet haast wel weldadig zijn voor je lokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke verpakking!!
  Ik had er inderdaad ook al eens over gelezen.
  Groetjes
  Eline S.

  www.facebook.com/elines.producten
  www.elines-producten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen