Confession time! I like to slouch lounge. 

Jaja, dat lees je goed, op een luie vrije (zon)dag loop ik hoogstwaarschijnlijk een hele dag rond in mijn comfortabele pyjama en sokken. Dat is wel niet altijd even fashionable, stel je maar eens voor dat er onverwachts iemand aan de deur staat. De oplossing: homewear!

Hell, tegenwoordig moeten we toch niet op de zon rekenen, dus kunnen we evengoed gezellig en mooi gekleed binnen zitten. Twee collecties homewear sprongen bij mij in het oog, die van Loungelife en die van Rituals. Natuurlijk kan je hiermee ook naar de yoga, pilates of weer ik veel wat, maar een dagje cocoonen wint voor mij toch van de rest :)

Rituals

 Rituals
 Rituals


 Loungelife
 Loungelife
Loungelife

Op de wishlist: die fantastische homesweat van Rituals (tweede foto, uiterst rechts) en dat leuke pakje van Loungelife (onderste foto, uiterst rechts). Kwestie van fashionable de deur te kunnen openen op een luie zondag :)

Rituals Home & Yogawear collection FW2011 - vanaf 15.08.2011 @ Rituals
Loungelife collectie FW11 - in de loop van augustus in de winkels - verkrijgbaar bij verschillende lingeriezaken in het land (voornamelijk Antwerpen en Limburg, en een adres in Beveren, voor de Oost-Vlamingen onder ons)

7 reactie(s):

 1. Wat een leuk artikel en wat een prachtige huispakken! Ik leef er ook in, en inderdaad. Vooral op zondag. Make-uploos met de haren ongekamt. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De spullen van Rituals vind ik heel leuk, vooral die gele broek bovenaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van de kleren (met de witte achtergrond) vind ik de eerste van het midden het leukste

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kledingstukken. Dat tweede shirt op de tweede rij is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen