Dus je hebt wel zin om vanalles te doen, uit te gaan eten en leuke activiteiten te plannen, maar jouw geld is beperkt? Herkenbaar?
Join the club! Of liever, join Groupon! Ik was wat sceptisch (want: wat is dat voor iets en hoe komen die aan zulke kortingen? Is dat wel te vertrouwen? Kan ik wel bestellen als ik geen kredietkaart heb?), maar dat bleek dus nergens voor nodig!

Groupon is een website waar je dagelijks leuke deals kan aankopen aan zeer voordelige prijzen. Sinds de zomer van 2010 is Groupon (overgewaaid van de VS) actief in België. Als je je inschrijft, krijg je dagelijks deals in je mailbox die betrekking hebben op steden naar keuze. In elke mail staat wat de deal inhoudt, wat het kost, wat de korting is, hoe lang je de deal kan aankopen, ... . Wil je de deal hebben, dan koop je die dag online je voucher aan. Betalen kan op verschillende wijzen, ook met gewone bankkaart en PayPal. #hoeravoorbetalingsgemak Ik ben niet echt dol op kredietkaarten, waardoor veel webshops al uit de boot vallen, maar bij Groupon geeft dat dus geen enkel probleem.

Ja, ook ik ga binnenkort eten bij Maison Blanche :)

Intussen heb ik al vier deals aangekocht, waaronder drie vouchers om ergens te gaan eten. Vriendje en ik houden wel van een lekker etentje, en de deals waren telkens zeer de moeite! Het leuke is dat de gekochte aanbiedingen meestal een langere geldigheidsduur hebben, dus je kan rustig de tijd nemen om de activiteit te plannen. Ik heb mijn deals opgespaard, zodat we ze in onze zomervakantie kunnen gebruiken. #cheapassvakantie

Gisteren zijn we voor de eerste keer met Groupon gaan eten bij Burger Lounge in Hasselt. De uitbaters waren supervriendelijk, we werden niet scheef bekeken "omdat we met een bon kwamen", leuke bediening en vooral ook gewoon lekker eten. En het fijnste van al: toen we gingen afrekenen, moesten we enkel betalen voor de extra drankjes! Groupon is geslaagd voor de test, ik ben fan!

Kenden jullie Groupon al? En hebben jullie er al eens iets gekocht?

9 reactie(s):

 1. Ik kende het wel maar nog nooit geprobeerd. Iets om in de gaten te houden blijkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook al een tijdje fan. Heb al een heel aantal keer via groupon gekocht. Ook vooral voor op restaurant maar we zijn zo ook al heel goedkoop naar de prive sauna en zo kunnen gaan. Ik ben ook bij groupon NL ingeschreven omdat ze in Maastricht e.d. ook vaak leuke dingen hebben en ik dichtbij de grens woon :) Love it! Mama is ook al fan door mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik ken het dus ook en heb ook al een eetvoucher gekocht! Leuke deals!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben Groupon addict!!
  Ik heb echt all 4/5 deals gedaan en ze waren allemaal geweldig! En ik baal zo dat ik op vakantie een hele goeie heb gemist

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jawel, een barbecue ter waarde van 1.000 euro voor amper 300 euro! #win :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, er zijn echt leuke deals te vinden op Groupon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb al veel nieuwe dingen uitgeprobeerd met groupon!! :)
  Gisteren zels nog gaan shoppen met een bon twv 50 euro in de ZEB. JOEPIE!!!! :D
  Morgen tapas gaan eten! Het leven kan toch heerlijk zijn hé!?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn vriend verraste me zo ooit met een romantisch dinner en toen moesten we ook enkel de drankjes betalen! Onze dag was meteen geslaagd!
  Fijn dat je het zo leuk had & ik wens jullie nog hele leuke momenten ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hihi grappig dat je hierover schrijft, bij mij op het werk komen ook wekelijks mensen met groupon bon

  BeantwoordenVerwijderen