Toen ik deze nieuwe Revlon glossjes enkele maanden geleden zag opduiken bij enkele Amerikaanse YouTube'ers, vroeg ik me al af wanneer ze ook bij ons verkrijgbaar zouden zijn. En nu is het (bijna) zover!

De Revlon Colorburst Lipgloss is het zusje van de Colorburst Lipstick. Aangezien de lipstick mij goed bevalt, ben ik ook benieuwd naar deze gloss, die een egale kleur en prachtig glanseffect belooft.

Om het af te maken, werd de gloss geparfumeerd met vanille en breng je deze gloss aan met een innovatieve applicator. Van de applicator was er jammer genoeg geen foto beschikbaar, maar een snelle search op Google leert mij dat het een sponsapplicator is met een plattere kant en een smallere kant, die erg flexibel is en zich dus zou moeten aanpassen aan de vorm van lippen. Ben heel benieuwd!

Revlon Colorburst Lipgloss - € 10,95 - verkrijgbaar vanaf midden augustus 2011 @ Galleria Inno, Planet Parfum en enkele erkende parfumerieën in 7 kleuren:
Chrystal Lilac
Strawberry
Peony
Bordeaux
Papaya
Sunset Peach
Gold Dust

6 reactie(s):

  1. Ze lijken me heel fijn! Helaas is er geen Revlon-verkooppunt in de buurt. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pretty ! Zo'n leuke kleurtjes, allemaal zo warm :-) Maar ik zit ff op een no-buy ook, tzal voor in september eens zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze zijn echt mooi. Maandag even bij Boots gaan koekeloeren of ze er zijn.

    BeantwoordenVerwijderen