Vandaag een leuke tip! De nieuwste aanwinst op Belgisch webshopvlak is Dazzling, de webshop van Marleen. Marleen is zelf freelance makeup artist voor film en TV en baat sinds kort haar eigen webshop uit.


Eentje met een uniek merk, want Dazzling verkoopt als enige en eerste in België de make-up van MeMeMe Cosmetics! Bekijk hier nog even mijn indruk van de MeMeMe Blush Me! want die verkoopt Dazzling ook. Het is dus niet meer nodig om je voorraad over het Kanaal te gaan halen :)

Ook fijn: van de concealers, nagellak, oogpotloodjes, foundation en tinted moisturizer heeft zij swatches voorzien, zo heb je al een idee van de kleur.

Voor huidverzorging werkt Dazzling samen met Jojoba Care, professionele producten van een Belgisch bedrijf.

Naast make-up en huidverzorging kan je er ook terecht voor hele leuke hebbedingetjes: hoesjes voor de iPhone/iPod, handgemaakte handtassen en retro/vintage tasjes en doosjes gemaakt van gerecycleerd materiaal.


Oh, en de juweeltjes... mooi!! Homemade halskettingen en armbandjes met zoetwaterparels, koraal, schelp, halfedelstenen, ... De ringen komen uit Istanbul en zijn ook afgewerkt met halfedelstenen. Ze doen mij een klein beetje denken aan de YSL-ringen (of heb ik teveel fantasie?). Mijn favoriet? Het 'black stone' en topaas trio, een ring die mooi te combineren valt met heel wat kledij.

Bekijk zeker ook de website, want daar zie je ook aan-foto's, wat altijd fijn is om te kijken hoe een juweel echt valt.


Ik koos voor de halsketting 'Emilie' (en bleef netjes weg van de make-up - mijn no-buy gaat goed tot nu toe!) en had hem een dag na verzending al in huis. Netjes ingepakt in bubbelplastiek, in een papiertje en dan nog eens in een zakje.

Bij Dazzling kan je betalen via overschrijving, vanaf € 50,00 is de verzending gratis, of je kan (na afspraak) de spulletjes gewoon gaan afhalen!

Credits eerste vier foto's: Dazzling

9 reactie(s):

 1. oh prachtige ketting ! En die ringen zijn ook heel erg mooi. Ik neem eens een kijkje en hopelijk gaat mijn no-buy niet naar de vaantjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke ringen! Het doet mij ook denken aan de YSL-ring trouwens. Jammer dat je het materiaal van de ring en de maat niet terugvindt op de site. Dat weerhoudt mij om te bestellen, want ik koop liever juwelen van zilver of goud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Ivy: Dit vind ik terug op haar site:
  Handgemaakt in messing, verguld en versierd met prachtige halfedelstenen.
  Alle ringen hebben een binnendiameter van ongeveer 17 mm en zijn lichtjes aanpasbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt! Ik kon het niet vinden bij de ringen zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen. Bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga vanavond de webshop eens uitspitten! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen