Het make-up defilé van Giorgio Armani stond in het teken van het thema 'Boudoir': de Armani-vrouw droomt over passionele verhalen en maakt zich op in zachtroze tinten. Een moderne toets wordt gezet door een double winged eyeliner, iets dat ik zelf regelmatig doe en dat erg flatterend is. Het geeft je wimpers dat beetje extra en kan de vorm van je ogen echt accentueren.


Verder zien we bij deze najaarsmake-up een perfecte huid en mascara die enkel op de bovenste wimpers wordt aangebracht (vergroot de ogen).

How to get the look? Linda Cantello, die de collectie creëerde, vertelt het!
De huid:
Bereid de huid voor met de Crema Nera en breng de Fluid Master Primer aan.
Meng op de rug van de hand High Precision Retouch nr. 2 en Fluid Sheer nr. 2. Breng het mengsel in stippen op voorhoofd, wangen en kin aan. Masseer in de huid van het midden naar de zijkant van het gezicht.
 
Accentueren: breng met de vinger accenten aan op jukbeenderen, slapen, neus en kin. Werk de accenten op de jukbeenderen naar binnen tot onder de ogen uit.

Bij het contouren gebruikt ze een oogpotlood op een heel andere manier: 
Accentueer de jukbeenderen met het Smooth Silk Eyebrow Pencil nr. 3 (taupe) en werk het product licht kloppend uit.
Breng met het Smooth Silk Eyebrow Pencil (taupe) een halfcirkelvormige schaduw van de buiten- naar de binnenkant tussen het bewegende ooglid en de wenkbrauwboog aan.
De lippen:
Breng een mix van Rouge d’Armani beige 108 en Rouge d’Armani pink 525 uit de herfstcollectie 2011 aan.
De ogen:
Breng Rouge d’Armani nr. 100 met een platte borstel op het bewegende ooglid naar de wenkbrauwboog toe op de eerder aangebrachte schaduw aan. Borstel de huidkleur en champagnetinten van het Herfstpalet 2011 nr. 3 van het ooglid naar de wenkbrauwen toe. Gebruik een kleiner borsteltje om dezelfde huid- en champagnekleuren van het Herfstpalet 2011 onder de ogen in de buitenste en binnenste ooghoeken aan te brengen.
 
Trek met een zwart potlood een precies lijntje in de ogen. Trek met een zwarte eyeliner een recht lijntje van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Trek een tweede recht lijntje tegen het onderste lijntje. Laat het eyelinerlijntje vlak tegen de onderste wimpers lopen. Beide eyelinerlijntjes moeten parallel lopen.
 
Krul de wimpers en breng eyes to kill excess Mascara nr. 1 (zwart) enkel op de bovenste wimpers aan.
Voor een perfecte finish poedert u de t-zone lichtjes met een dikke borstel met Luminous Silk Powder nr. 2.

Ik vind het een erg draagbare look, met mooie kleuren en schakeringen. Daar zou ik zeker mee kunnen werken en over straat durven lopen :)

Giorgio Armani Cosmetics - F/W '11-'12 make-up - te koop vanaf 31.08.2011 - enkel verkrijgbaar bij Parfuma Antwerpen, Galeria Inno Nieuwstraat Brussel en Galeria Inno Woluwe Shopping Center:
Huid:
Crema Nera - € 260,00
Fluid Master Primer - € 45,00
High Precision Retouch 02 - € 32,00
Fluid Sheer 02 - € 46,50
Smooth Silk Eyebrow Defining Pencil 03 Taupe - € 21,50
Lippen:
Fall Collection Rouge d’Armani 108 Beige - € 33,00
Fall Collection Rouge d’Armani 525 Pink - € 33,00
Ogen:
Rouge d’Armani 100 - € 33,00
Jacquard Palette Fall Collection 03 - € 52,50
Mascara Eyes to kill Excess 01 Black - € 33,00

2 reactie(s):

  1. Prachtig verhaal, dank je wel!
    Helaas geen Armani in NL, maar Parfuma is altijd mijn redder in nood geweest (met Tom Ford Private Blend en nu ook met Armani =)))))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n mooie foto's. Zucht. Die lipsticks...ik wil! Grrr... die no-buy is niet goed voor mijn humeur! :)

    BeantwoordenVerwijderen