Ik lijk jullie dood te slaan met newsflashes :) Ik weet niet wat het is, maar het lijkt alsof iedereen terug wakker wordt in september en de nieuwtjes en collecties volgen elkaar op.


Vandaag een nieuwe collectie van MAC, en wat voor eentje! Een gigantisch grote collectie, bestaande uit drie luiken: eentje met nude en roze kleuren, eentje met de trends van dit seizoen en eentje met ijskoele kleurtjes.

Door mijn no-buy ben ik een beetje verplicht om gewoon náást de collectie te kijken wegens te veel kwijlgevaar, maar de limited edition 226 Small Tapered Brush heeft wel een plekje in mijn hart veroverd. Wie wel kan gaan shoppen, zal zeker zijn gading vinden. Vanaf morgen in de winkel!

MAC Me Over! - limited edition - verkrijgbaar vanaf 03.09.2011 @ MAC

4 reactie(s):

 1. Hihi, ik word er graag mee dood gegooid XD. Het is zo leuk om te zien wat er allemaal nieuw is op de markt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zo'n mooie collectie! Ik wil de Stunner blush en het lady grey palette! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh ik wist niet dat hij sinds vandaag in de winkels te koop was. leuke oogschaduwpaletjes

  BeantwoordenVerwijderen