MAC gaat hard, want er komen drie nieuwe collecties aan! Bij de Styledriven-collectie is het al Pro Longwear wat de klok slaat: Pro Longwear Eye Shadow, Lipglass en Lip Liner. De Pro Longwear oogschaduw heb ik hier al eens in mijn handen gehad en het swatchen ging supersmooth!

Tegelijkertijd komt er een mini-collectie met drie prachtige poeders uit: Art of Powder.

Een weekje later is het dan de beurt aan de Posh Paradise-collectie met semi-matte lippen en nieuwe Paint Pots!! Oh, how I love my Paint Pots! Ik heb er zelf al 6 en ze zijn voor mij de perfecte oogschaduwbasis.

Daarnaast komt de Matchmaster Foundation SPF 15 eindelijk in de winkel, een foundation die zich een beetje aan je huid aanpast. De finish? Semi-mat. De dekking? Medium, op te bouwen. De extra's? Line reducing soft-focus powders, een anti-shine werking en hij is bestand tegen zweet en vochtigheid.

Ik weet weer waar ik naar kan uitkijken (in theorie, hello, no-buy) :)

MAC Styledriven - verkrijgbaar vanaf 08.10.2011 @ MAC
MAC Art of Powder - verkrijgbaar vanaf 08.10.2011 @ MAC
MAC Posh Paradise - verkrijgbaar vanaf 15.10.2011 08.10.2011 @ MAC
MAC Matchmaster Foundation SPF 15 - € 33,00 - verkrijgbaar vanaf 15.10.2011 @ MAC

6 reactie(s):

 1. Hihi, inderdaad weer genoeg om naar uit te kijken.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukzak dat je naar die blogger events mag gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet morgen werken maar tijdens de middagpauze rep ik me naar Mac, Style Driven here I come!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er prachtig uit! Ik heb afgelopen zaterdag EINDELIJK mijn 'Show Orchid' gescoort + een lipliner in KNALroze. <3 Eindeeelijk! Love MAC!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die e/s had ik al in Frankrijk gezien, erg mooi ! En ik moét een paar van die lipsticks hebben, ze zijn echt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen