Over haarolie heb je mij al regelmatig horen vertellen. Tot mijn grote verrassing ben ik er dol op en vallen ze dik in de smaak. Shu Uemura gaat nog een stapje verder met hun Cleansing Oil Shampoo, dit is gewoon een shampoo-olie!

Beloftes: meer volume ter hoogte van de wortel, een zacht reinigend effect, een evenwichtige voeding en een sublieme haarvezel. Geschikt voor elk haartype, maar ideaal voor fijn, plat haar zonder volume. Can you say: "perfect for me"?

Shu Uemura Cleansing Oil Shampoo - 400 ml - € 42,00 - lancering oktober 2011 - verkrijgbaar @ Shu Uemura partnersalons

5 reactie(s):

 1. Ooh klinkt goooed ! Nu ik zoveel in Antwerpen zit moet ik hoognodig toch eens langs Shu Uemura denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een duur en luxe product, klinkt goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, hier ben ik erg benieuwd naar ! Ik heb hun cleansing oils voor het gezicht en die zijn echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben heel benieuwd naar dit product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. It's absolutely perfect en z'n prijs helemaal waard! Rennen dus naar die Shu salon bij jou in de buurt :)

  BeantwoordenVerwijderen