Een jaar lang Biotherm Skin Vivo Uniformity winnen? Niet op BeautyLoves (maar ik zou dat wel cool vinden, mocht ik dat kunnen weggeven!), maar wel via de Facebook-applicatie Biotherm Spiegeltje! Je kan er een jaarvoorraad Skin Vivo Uniformity dagcrème en concentraat winnen.


Wat moet je doen? Gis via de wedstrijd de leeftijd van enkele kandidaten. Zit je er het kortste bij, dan win je! Maar je kan ook je eigen foto uploaden en anderen naar jouw leeftijd laten gissen. Als egoboost kan dat tellen - tenzij je ouder geschat wordt, dan sta ik niet in voor de mentale breakdown :D
Sowieso krijgt elke deelnemer twee kortingsbonnen voor de Skin Vivo-producten die je kan gebruiken bij ICI Paris XL. Je kan meedoen tot eind november 2011!
Skin Vivo watte? Biotherm Skin Vivo Uniformity is de naam: het maakt komaf met 5 tekenen van huidveroudering, oneffen huidtextuur, onregelmatige teint, ... al die dingen die je er eigenlijk ouder doen uitzien. Het werkt ook preventief, zodat je beschermd wordt tegen de dagelijkse UV-agressie. Uiteindelijk zouden pigmentvlekken en rode vlekken verminderen en krijg je terug een stralende en gladde huid die een verbeterde elasticiteit heeft.
Ik ben enthousiast beginnen smeren :) De dagcrème is een Texture & Tone Reverse Moisturizer en ik heb degene voor de normale/gemende huid. Een schattig en blinkend potje, dat me een beetje doet denken aan een cocoon. De crème ruikt eerder neutraal, maar wel deugddoend en is een echte crèmetextuur. Een textuur die ik, met het koudere weer, zeker kan appreciëren. Smeert wel lekker uit, trouwens.

's Morgens gebruik ik voor de crème ook nog het Anti-Dark Spots Reverse Concentrate. Een geconcentreerd serum dat je plaatselijk aanbrengt op de plekjes waar jij het nodig vindt. Zo heb ik rond mijn neus, vlak aan de wangen en op de kin wat roodheid, en daar dep ik het concentraat ook op in.

Een uitgebreide review volgt pas later, maar ik wilde jullie de kans niet onthouden om nu al aan 
de Biotherm Skin Vivo-wedstrijd mee te doen. Veel succes!

Biotherm Skin Vivo Uniformity - verkrijgbaar in de parfumerie
Texture & Tone Reverse Moisturizer SPF 15 - Dagcrème - 50 ml - € 69,20
Anti-Dark Spots Reverse Concentrate - Concentraat - 15 ml - € 35,59

3 reactie(s):