Toen de Fit Me-lijn enkele maanden geleden in de VS werd gelanceerd, werd ik uiteraard al nieuwsgierig. Vanaf nu kan je de lijn ook in België verkrijgen. Nieuw, want er zijn maar liefst 12 kleuren foundation, wat erg veel is voor een drugstore brand, werkt de foundation met een transparante basis die perfect aansluit bij je huid. Uiteindelijk is er zelfs een hele Fit Me-lijn, met concealer, compact poeder en blush.


Charlotte Willer, MUA van Maybelline, deelt nog haar 10 make-upgeboden:
 • Warm de foundation op in de handen en breng hem op het hele gezicht aan, net zoals je zou doen met een hydraterende verzorging. Handige tip! Als ik gehaast ben, durf ik mijn kwasten ook achterwege laten en dan werken mijn handen net zo goed.
 • Vergeet nooit de hals, oren en slapen wanneer je de foundation aanbrengt. Da's duidelijk. We willen niet rondlopen met een maskereffect, hè dames!
 • Goed uitwerken is het geheim; gebruik je vingers, dat werkt. Blenden, blenden, blenden. Ik zal niet rondlopen met een foundationmasker (repeat x 10).
 • Werk de concealer uit van de binnenste ooghoek naar beneden toe. Ik breng mijn concealer een beetje in een omgekeerde driehoek aan, zodat het opgelichte oppervlak iets groter is en je de concealer ook mooi kunt blenden met de rest.
 • Blijf met poeder en blush weg uit de gevarenzone: de binnenste en buitenste hoek van de ogen en de mond.
 • Onderschat nooit de kracht van een blush. Deze tip hebben we nog al gehoord en hij klopt zeker! Een beetje blush kan je echt terug leven geven, of je nu 20 of 50 bent. Zeker als ik foundation gebruik, heb ik blush nodig, omdat ik toch terug een beetje dimensie aan mijn gezicht wil geven.
 • De concealer is een essentieel onderdeel van een onberispelijke en perfecte make-up. Nooit overslaan dus! Voor onder mijn ogen klopt dit zeker, mijn kringen zijn net iets te veel aanwezig. Maar voor de rest van mijn gezicht gebruik ik niet altijd en ook niet vaak concealer. Ik begin met de foundation, want dat kan ook al genoeg zijn en voldoende dekken.
 • Behalve wanneer je iets wilt verbergen, moet make-up zo dun mogelijk aangebracht worden.
 • Gebruik blush enkel op de welving van de wangen. Glimlach en de welving verschijnt! Nog eentje die ik herken. Mooi glimlachen en de blush aanbrengen op het hoogste punt, geeft je het perfecte blosje!
 • Was borstels regelmatig uit en vervang de sponsjes vaak! Dat is een MUST! 

Maybelline Fit Me - nu verkrijgbaar
Fit Me foundation - € 11,99 - 12 kleuren: 115 Ivory, 120 Classic Ivory, 125 Nude Beige, 130 Buff beige, 220 Natural beige, 225 Medium buff, 235 Pure Beige, 250 Sun Beige, 250 Sun Beige, 350 Caramel, 355 Coconut, 360 Cocoa
Fit Me compact poeder - € 11,99 - 12 kleuren: 115 Ivory, 120 Classic Ivory, 125 Nude Beige, 130 Buff beige, 220 Natural beige, 225 Medium buff, 235 Pure Beige, 250 Sun Beige, 250 Sun Beige, 350 Caramel, 355 Coconut, 360 Cocoa
Fit Me vloeibare concealer - € 7,99 - 6 kleuren: 10 Light, 15 Fair, 20 Sand, 25 Medium, 30 Cafe, 35 Deep
Fit Me compacte blush - € 9,99 - 6 kleuren: 115 Light Peach, 120 Light Pink, 210 Medium Rose, 220 Medium Nude, 310 Deep Rose, 320 Deep Pink

5 reactie(s):

 1. Ik ben erg benieuwd naar de foundation, mooie stijlvolle verpakking wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de displays al zien staan bij de Inno en Di, looking goood ! Ik was er deze zomer in de VS al helemaal gek van. Ook de blushes zien er goed uit, wat niet vaak voorkomt bij Maybelline denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakkingen alleen al zijn zo mooi en chique! Ben super benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook benieuwd naar deze lijn! Ik ben fan van Maybelline foundations dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen