NYC girls gaan deze zomer voor kleur met de NYC Colour Rush Collectie, een leuke collectie met Colour Wheels, flashy nagellakjes en lip stains, die allemaal betaalbaar zijn.

Ook de kledingketen Springfield waagt zich aan make-up. In thuisland Spanje en in Portugal bestond de lijn Springfield Cosmetics al, maar nu is ze ook in België verkrijgbaar. Kan je meteen make-up kopen die bij je kledij past :)

Jimmy Choo gaat dan weer voor de luxueuze lichaamsverzorging die geurgewijs aansluit bij zijn Eau de Parfum Jimmy Choo. De Crème Scintillante Hydratante en Huile Pailletée Parfumée pour le Corps zorgen in elk geval al voor een iriserende, glowy huid.

Essie laat je in de kijker lopen met Poppy Razzi (€ 10,99 - vanaf augustus 2012 bij Di), een neon nagellakcollectie van vier kleurtjes die schreeuwen om enkele paparazzi. Light, Camera, Action,... Bazooka!

Ik lees de laatste tijd veel over Caudalie en ben benieuwd naar het merk. Ze hebben een interessant geprijsd reissetje met enkele basisproducten (Caudalie Les Raisins de la Beauté - € 10,00 - bij de apotheek), die ik zeker eens nader ga bekijken.

5 reactie(s):

 1. Mooie kleurtjes van Essie, spijtig dat de collectie vrij laat komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh leuk! Vooral die lakjes van Essie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat van Caudalie vind ik zeeeer interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben vooral benieuwd naar de make-up van Springfield! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net de Springfield cosmetica getest. Fijn Fijn Fijn!

  BeantwoordenVerwijderen