Even dit berichtje tussendoor - jullie weten intussen wel dat ik fanatiek gebruiker ben van Estée Lauder huidverzorging (Idealist! Advanced Night Repair! Hydrationist!).

Maar als je eerst wat meer wilt weten over hun bestaande én nieuwe producten (bijvoorbeeld Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme, Re-Nutriv Ultimate Lift Age-Correcting Mask of Daywear BB Cream), kan je deze avond terecht voor een one-on-one live chat met hun trainingsmanagers.

Via de Belgische website van Estée Lauder chat je tussen 16-19 uur met de experts op vlak van huidverzorging. Dus ik zou zeggen: doen! Ik heb het vorige keer zelf ook gedaan, stelde vragen over mijn dagcrème en ik ben er toch wat wijzer uit geworden. Zo weet ik nu dat ik de Hydrationist crème gerust verder kan gebruiken als beginnende dertiger, wat mij toch een beetje gerustgesteld heeft over mijn verzorgingsroutine :)

1 reactie(s):