De trilogie van de Love, Chloé-parfums is compleet! Love, Chloé Eau Florale (verkrijgbaar vanaf midden juli - 30/50/75 ml - € 47,00/65,00/83,00) is de nieuwste aanwinst: aan de basis poederig, zoals de oorspronkelijke geur, maar Eau Florale opent met een frisheid van matébladeren en bloemen.

Givenchy's Noir Couture (verkrijgbaar vanaf juni, exclusief bij ICI Paris XL - € 31,50) is een multifunctionele 4-in-1 mascara die in alle situaties pas, zeg maar het LBD voor je wimpers. Het borsteltje en de formule werden geïnspireerd door couturecreaties (vandaar de passende naam) en geven je volle, lange, gekrulde en herstelde wimpers.

Van de producten van État Pur (enkel te koop via hun webshop) ving ik her en der wel al wat op. État Pur gaat naar de essentie en dat zie je ook terug in hun verpakkingen: strak en eenvoudig, maar wel duidelijk en zonder al te veel poespas. De A+ lijn bevat actieve stoffen (die voor de probleempjes), de +B lijn bevat de biomimetische producten (die voor de hydratatie). Je kan ze samen of apart gebruiken, maar de bedoeling is om jouw individuele pakket samen te stellen, afhankelijk van de behoeften van jouw huid.


It's all about BB! De nieuwste release van Maybelline, Dream Fresh BB (verkrijgbaar vanaf augustus in vier tinten - € 9,99), belooft een fresh, bright, all-in-one, SPF30, lightweight, bare, effortless, oil free skincare BB cream. Deze crème heeft een water-gelformule, waardoor het hydraterender is dan een foundation, maar minder zwaar dan een getinte dagcrème die met een water-olieformule werkt.

Aaah, de Revlon Lip Butters (nu verkrijgbaar in 8 kleuren - € 10,50). Intussen mega via YouTube, dus het was slechts een kwestie van tijd (en hebben we er niet lang op moeten wachten?) voor ze ook bij ons te koop zouden zijn. Ik weet dus wat te verwachten: kleur en verzorging in een!

Weleda lancert vier biologische bodylotions (nu verkrijgbaar bij Di, Essenza en natuurwinkels - € 11,95 tot 17,95), vier geuren met vier verschillende werkingen en voor vier huidtypes. Essentiële plantenoliën hydrateren en beschermen de huid. Zeker ook zo fijn: de recycleerbare flacon met vacuüm doseerpomp en flexibel zakje houden niet alleen het milieu rein maar bewaren ook het product beter.

15 reactie(s):

 1. Leuke nieuwtjes alweer! Weleda ken ik alleen 'van ziens' nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nope, ik ook niet! Heb ze wel zien opduiken op andere blogs en daar zien ze er toch goed uit.

   Verwijderen
 2. Aaaah, alweer zoveel nieuwe hebbedingen. De Revlon lip butters klinken interessant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar verkopen ze Revlon in Limburg (België) ergens?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al zo'n Revlon lipbutter uit Amerika en echt #lovit, moet er gewoon nog wat meer gaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke nieuwtjes! Ben benieuwd naar de bodylotions van Weleda! Ben enorme fan van dit merk!xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Dream Fresh BB cream van Maybelline!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aha, eindelijk de Revlon Lipbutters hier! Ik zit er al veel te lang op te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk ! ik wil die mascara al een tijdje uitproberen, staat op mijn wishlist !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben benieuwd naar die nieuwe BB!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die Weleda bodylotions zijn superfijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die lip butter wil ik wel eens proberen!
  Weleda producten heb ik vorig jaar leren kennen: er zaten staaltjes bij een pakketje dat ik kreeg voor de geboorte van mijn zoontje. Ook voor mij! Maar de producten waren iets te rijk voor mijn gezicht. De bodylotions heb ik nog niet geprobeerd. Benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Interessant! Chloe heeft echt heerlijk geurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. de revlon lipsticks zien er goed uit! en de bb cream wil ik zeker proberen. zou dat in het kruidvat te verkrijgen zijn? of parfumerie?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, de verpakking van de BB van Maybelline vind ik wel cute :)
  En aan de nieuwe Love, Chloé ga ik ook zeker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen