Intussen ben ik al meermaals op de website van Zalando beland. De eerste keer was ik vooral gefocust op de kledij en ging ik voor een jurkje, dat ik al heel wat keren heb gedragen in de afgelopen zomerperiode! Ook de accessoires en zonnebrillen konden op mijn aandacht rekenen, maar als beautyblogger ben ik het mezelf natuurlijk wel verschuldigd om ook de beauty-afdeling eens aan een grondige check-up te onderwerpen. Parfum, make-up, lichaamsverzorging, ... héél veel merken die toch wel de moeite waard zijn, bij Zalando online.Hier gaat mijn hartje sneller van slaan... Wat denk je van de Jemma Kidd make-upkwasten? Ik heb hier al heel wat over gehoord (lang leve YouTube-filmpjes) en iedere keer denk ik bij mezelf dat ik die kwasten moet kopen als ik nog eens over het Kanaal ben. Maar ik had niet gedacht dat ik ze gewoon via een Belgische website kon bestellen. Vooral de twee Pro Smudge en Pro Crease kwasten lijken mij erg interessant.


Ik ben natuurlijk ook een sucker voor roze gloss. Deze Cherry Gloss van het Griekse merk Korres lijkt me ideaal. Of misschien dan toch een verzorgende lippenbalsem? Dan zou ik kiezen voor de Figs & Rouge Ltd. lippenbalsem in Pomegranate. Wat een schattige potjes!


De nagellak van Butter London is ook zo een merk dat ik wel al kende, maar waarvan ik geen idee had waar het te kopen. Dit zachtroze kleurtje lijkt me ideaal voor een everyday manicure of op de teennagels. Maar ook hun nagelriemolie lijkt me wel wat, hij krijgt een uitmuntende score op Makeupalley en ruikt naar cocosnoot en ananas. Dat is eens iets anders dan amandelolie op de nagelriemen, toch?


Tot slot, doe mij maar heel de collectie van REN. Ze hebben lekkere body washes in verschillende geuren, een exfoliërende lichaamspeeling in balsemvorm en een leuk starterskitje voor gezichtsverzorging. Ideaal om het merk te leren kennen!

Kopen jullie wel eens beauty online?

11 reactie(s):

 1. Ik durf zelfs niet op Zalando te gaan kijken. Mijn portefeuille gaat dat niet aankunnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi idem hier! dat gat in mijn hand wordt er alleen maar groter van... :s

   Verwijderen
 2. Zalando is niks voor mij, er staat gewoon té veel op! Maar beautyshoppen op het internet, iets te vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook nog teveel van Zalando. Mooie items.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uhm, oke, leuke ideetjes om mijn birthdaywishlist van gisteren mee aan te vullen! Je had mijn aandacht al bij die kwasten. Ik ben een kwastenjunkie...Ik weet niet waarom maar vaak kan ik 5 kwasten uit mijn hoofd opnoemen die ik supergraag in mijn bezit zou willen en maar één make upje meteen...Hmm, wel een hele klus om ze dan allemaal te wassen. Ik denk dat ik Zalando ook maar eens ga bezoeken, in Juli kocht ik er "romeinse sandaaltjes" op van het merk Mustang (gemakkelijkste schoenen ever in mijn opinie) ik loop liever makkelijk dan mooi ook, not so much a heels girl. Anyway, zalando here i come? maar dan toch na mijn no buy :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze verkopen wel hele gave beauty merken... leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de fine liner en de flat top foundation brush van Jemma kidd en ben er heel erg blij mee. Ze komen ook van zalando, hihi. Heb er een review over geschreven, moest je interesse hebben mag je zeker een bezoekje komen brengen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie wish list. Ik kocht deze week nog bodylotion en douchegel uit de nieuwe REN lijn, en ze zijn echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh la la your wishlist tempt me a lot !

  BeantwoordenVerwijderen