Oh yes, een nieuw filmpje van Mango met niemand minder dan Kate Moss in actie. De outfits zijn weer divers, gaande van casual jeans, over chunky breigoed, naar een stoerdere outfit met een short en tweekleurig vestje. En Kate laat alles er zo goed uitzien!

Kopen jullie wel eens bij Mango?

5 reactie(s):

 1. Ik ben de laatste tijd echt he-le-maal into Mango, ben er een tijdje weggebleven maar hun laatste collecties vond ik stuk voor stuk pareltjes. Je kan er echt nog mooie basics en leuke items kopen voor een degelijke prijs, zoals vroeger bij Zara vind ik... Of sta ik daarmee alleen? Vind het daar zo duur geworden en de kwaliteit vind ik er niet op verbeterd...

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij varieert het ook. Soms vind ik alleen maar mooie dingen bij de ene winkel en enkele maanden later ligt er nu eens niets naar mijn goesting. We hebben in Hasselt een kleinere Mango, zou wel graag zo een supergrote winkel hebben :)

   Verwijderen
 2. ja heel soms, ik hou wel van mango eigenlijk. en kate moss is écht wel een topmodel!! she rules!

  BeantwoordenVerwijderen