Zo. Eindelijk verhuisd. Dat lees je goed. Ein-de-lijk verhuisd. Als ik zeg dat ik hier al jaren naar uitkijk, is dat nog niet overdreven. De tijd vliegt altijd sneller dan je zelf denkt, maar de laatste maanden ging hij toch wel heel erg traag. Die laatste loodjes zijn dus echt wel de zwaarste, zoals ze zeggen.Gaandeweg hebben we ook heel wat voorbereidingen getroffen, oftewel "onze uitzet gekocht". En dan bedoel ik bestek, borden, glazen, onnoemelijk veel kommetjes (het lijkt wel alsof we een half leger soep zullen voeden), potten en pannen, andere prullaria en... een kerstboom en kerstversiering.
That's right, bijna een jaar geleden al kochten wij onze kerstboom (plastiek, uiteraard) met bijpassende kerstversiering. Ik zie de eerste kerst (en bij uitbreiding, heel de eindejaarsperiode) in ons huis al helemaal zitten! Ik kijk er naar uit om mijn eigen kerstboom op te zetten en heel het huis in een kerstsfeer te hullen. Kaarsjes, gezelligheid, lekker eten, mierzoete dessertjes en niet onbelangrijk: de pakjes onder de kerstboom, of wat had je gedacht? ;) Verder hoop ik ook een aantal leuke kerstkaartjes te versturen. Ik weet nog niet goed wat voor kaartjes het zullen worden, maar voor een eigen toets kan je je kerstkaarten personaliseren bij Vistaprint. Mijzelf kennende wordt het sowieso een ontwerp met veel glitter en glam :) Ik vind het in elk geval leuk om echte kerstkaartjes te krijgen, dat voelt zo authentiek!

Versturen jullie nog kerstkaartjes?

Bron foto's: weheartit.com

13 reactie(s):

 1. Wauw,leuk zeg : eindelijk verhuist! Proficiat!
  Ik verstuur nog slechts een paar kerstkaarten. Enkel naar goede kennissen en familie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja, kerstkaartjes zijn zo veel specialer dan smsjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat! Ik kan dit jaar ook voor het eerst een eigen kerstboom zetten, woohoo! Al moet ik hem wel nog gaan kopen ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zeker verstuur ik kerstkaartjes ! ik vind deze zoveel leuker.
  ik verstuur eigenlijk nooit smsjes met kerst

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk ! Proficiat met de verhuis ! Het is totaal niet vergelijkbaar maar ik verhuis normaalgezien binnen 2 maand en ELKE dag is er één teveel dat ik nog thuis moet wonen :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je eindelijk verhuist bent! lijkt me zalig eindelijk op jezelf te leven én je eigenlijk kerstboom op te zetten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet van je warme thuis! Ik weet hoe gelukkig ik was toen de laatste doos hier ein-de-lijk was uitgepakt, dus nog éven doorzetten en dan ga je hetzelfde gelukzalige gevoel tegemoet! ENJOY! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Proficiat! Je eigen huis, dat is toch iets speciaals.
  Ik stuur ook nog altijd kerstkaartjes met de post. Dat hoort zo bij Kerst vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaaa proficiat he zeg! Ik kijk er ook al enorm lang uit dus ik hoop dat ik mij dan ook zo gelukkig zal kunnen voelen :-) Geniet van je eerste zelf-ontworpen kerst!
  En ik ga keihard aan de kerstkaarten dit jaar, weet nog niet of ik ze zelf ga maken of kopen maar sturen zal ik ze :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik krijg ook ontzettend graag echte kerstkaartjes en ik stuur er ook altijd een heleboel. Echte kerstsfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh zalige sfeerfoto's, ik krijg al helemaal zin in Kerst door jou postje! Veel plezier in jullie stekje!
  dat wordt ongetwijfeld leuk en gezellig. Ik stuur nog kaartjes, ja. ik vind dat wel leuK

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een heel dikke proficiat met je nieuwe huis! Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeker stuur ik nog kerstkaartjes. Veel persoonlijker dan een mail of een sms. En ik hou van wat er op de kaarten als tekening staat :)

  Enne veel plezier in je nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen