26 november 2012

NIVEA NIEUWTJES: Badkamertijd!


Het was alsof het zo moest zijn, twee dagen voor mijn verhuis kreeg ik een Nivea-verwenpakket binnen. Een week later (na parket plaatsen, verhuizen, vierhonderd bezoekjes aan de winkel wegens ontbrekende spullen, poetsen, inrichten, boren, kaders ophangen en mijn draai vinden) is er eindelijk ruimte voor deftige badkamertijd en tijd om te relaxen. Ik legde de producten al vast op foto.


De eerste twee kan ik jammer genoeg niet direct gebruiken, wegens gebrek aan een bad. Ooit komt er wel eentje, maar bibi hier wil een vrijstaand, modern bad en die krengen kosten geld :)
Voorlopig doe ik het dus enkel met een douche, al durf ik wel eens snuffelen aan deze Feel Good Badcrèmes met Hydra IQ (€ 5,09) enkel en alleen al voor de zalige geur. Welcome Sunshine is lekker exotisch, met kokos en amandelolie, Goodbye Stress is een ideale zen master met lavendel en honing. 
Idealiter neem je een warm, maar geen heet bad, ergens tussen 36-38°C, gedurende zo'n 5 à 20 minuten en liefst voor het slapengaan. Ultieme ontspanning, ftw!


Nivea vernieuwde ook de volledige haarverzorging, waarbij vloeibare keratine werd gecombineerd met natuurlijke ingrediënten, afgestemd op verschillende haartypes. De vloeibare keratine bindt zich met de keratine in je eigen haar en versterkt en verzorgt zo je haar. Per haartype is er dan nog een shampoo, wat het totaal op 12 brengt. Ik was niet zo heel bekend met de Nivea haarverzorging, maar ik ben wel benieuwd naar de Volume Sensation (met bamboe) en de Brilliant Blonde (met Acai bes) (€ 3,39).
Deze Hydro Care met waterlelie (€ 2,99) is dan weer een hydratatieboost voor je haar, dat het uitdrogen en verzwaren tegengaat.


Deze Aqua Effect Reinigingsmousse (€ 6,49) is wel een fijn product. Het water verandert in een mousse wanneer je op de pomp drukt en het product dus in je hand terechtkomt. Er zijn twee varianten, eentje voor de droge en gevoelige huid en eentje voor de normale tot gemengde huid. Ik was erg blij met die laatste, perfect voor mijn huidtype. Aqua Effect heeft een dubbele werking: niet alleen reinigt deze mousse, maar ook laat hij je huid niet trekkerig, maar wel gehydrateerd achter.




Een andere nieuwigheid (en my god, waarom is niemand hier eerder op gekomen!?) is de Onder de Douche Body Milk of Body Lotion (€ 4,69). Dit is héél handig! In plaats van je na het douchen in speedstijl af te drogen en in te smeren met een body lotion (want er wordt steeds gezegd dat je je moet insmeren binnen de drie minuten, kwestie van het vocht in te sluiten en je huid optimaal te laten hydrateren), kan je dat nu gewoon onder de douche doen. Na je douchegel smeer je je hiermee in en spoel je het daarna af. Dit is dus niet geschikt om droog op je huid te gebruiken, dat wordt namelijk een beetje plakkerig, maar onder de douche laat het je huid zacht en gehydrateerd achter.
Het voelde heel vreemd om nadien niet nog te moeten smeren, maar het was zó gemakkelijk! Ik denk dat ik hier nog veel genot van zal hebben op momenten dat ik weinig tijd heb. Op andere momenten grijp ik wel nog naar mijn body butters en consoorten, want dan is mij insmeren na de douche ook gewoon een moment van ontspanning.




Tot slot heeft ook Nivea nu een BB Cream (€ 8,99) en ze hebben eraan gedacht om twee tinten te ontwikkelen, eentje voor de lichte huid en eentje voor de donkerdere huid. Ik heb de BB Cream in Light en hij heeft een rozige ondertoon, maar zoals je ziet, blendt hij wel mooi in met mijn huidskleur. Deze betaalbare 6-in-1 dagcrème bevat vier krachtige ingrediënten: minerale pigmenten, galamboter, provitamine B5 en gekleurde pigmenten. Ik zal deze dus zeker aan een grondige test onderwerpen!

Wat vinden jullie ervan? Waar wil je graag een review van zien?
Share:

11 opmerkingen

  1. De douche lotion vind ik erg fijn.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ook een BB crème, houdt hij de hele dag mat?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De body lotion en facewash wil ik zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben benieuwd naar die in-shower bodylotion..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De body milk voor onder de douche lijkt me wel wat !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuke producten, voor die bodylotion in voor onder de douche :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ben aan de ene kant benieuwd naar de douche bodylotion

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De bodylotion voor onder de douche is echt fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk artikel! De reinigingsmousse vind ik zelf iets minder, hij laat een trekkerig gevoel achter. Waar ik verder wel heel benieuwd naar ben, is de bodymilk voor onder de douche.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke producten :) !.
    Een bodylotion voor onder de douche bestond al hoor ;-) , Ro's Argan Body Conditioner van Lush: http://www.lush.nl/shop/product/product/id/1334/keyword/ro%27s+argan/ros-argan-body-conditioner , heeeel lekker, maar ook duurder!
    Ik heb beiden op dit moment in gebruik. Lush hydrateert beter volgens mij... maar gezien de prijs wissel ik af met die van Nivea. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig