Het is bijna kerstvakantie en dat betekent: luieren! Oké, niet echt luieren, want dat huishouden van mij stopt niet, maar toch, ik wil het er een beetje van nemen. Heel de kerstvakantie lang voorziet het Disney Channel je van de nodige films, van de klassiekers tot nieuwere (animatie)films, ook met Kerstmis!

Ik geef toe, ook ik stond met open mond en glimlach te kijken naar het eerste filmpje. Ik veronderstel dat de echte Disney magic geen leeftijd kent en dat de mini-BeautyLoves in mij zich aangesproken voelde :)


In elk geval doet het mij zin krijgen in de kerstvakantie! En jullie? Herkennen jullie de nostalgie die ik voel als je naar Disney kijkt?

4 reactie(s):

  1. Ik ben ondertussen 25 maar Disney kan me nog steeds bekoren :-) Nostalgie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. i love it! ik verlang al naar lange dagen thuis voor de buis :-)

    BeantwoordenVerwijderen