Stiekem (oké, oké, niet zo stiekem, ik ben geen wintermens) kijk ik al uit naar de lente en zomer en terrasjesweer! Lekker met een zonnebril op aan een tafeltje zitten, rondkijken, kletsen en genieten.

Ik zocht mijn nieuwe zonnebril op SmartBuyGlasses.be, een webshop vol met designer (zonne)brillen en lenzen, met een heel ruim aanbod en aantrekkelijke kortingen.

Gelukkig zijn de filters goed ingesteld zodat de keuze wat gemakkelijker wordt. Zo kan je selecteren op merk, maar ook op geslacht, de kleur van het montuur en de glazen, de vorm en het type bril en de prijs. Er zijn ook wat speciale filters, zoals snelle verzending en de leukste van allemaal: 3D Try On. Dit kan jammer genoeg niet voor alle brillen, maar wel voor een ruime selectie. Met behulp van je webcam kan je dan zien hoe een bril er op jouw hoofd uitziet. Heel tof om te zien en vooral heel erg handig om online een bril te kopen, want dat was toch wel mijn grootste zorg.
Tussen het ruime aanbod vond ik de zonnebrillen van Ray Ban, een merk dat de laatste jaren een echte comeback heeft gemaakt, zowel met de pilotenbrillen als met de Wayfarer. De klassiekers van vroeger zijn nu helemaal hip en dus probeerde ik er een aantal op mijn snoet. Zoals je ziet, passen niet alle modellen helemaal bij mij, reden te meer waarom die 3D Try On een must is! Eigenlijk zou ik die optie het liefst bij alle brillen zien, want dat helpt toch wel bij het maken van je keuze.


Uiteindelijk koos ik voor de New Wayfarer, een unisex model met zwart montuur dat bij al mijn outfits past. Op de New Wayfarer was er 15% korting, daarnaast krijg je een extra kerstcadeautje (gratis lenskit) en gratis snelle verzending.
So... laat die zon maar komen, ik ben er klaar voor!

0 reactie(s):

Een reactie posten