Over minder dan een maand is het zover, oudjaar! Voor mij is dat altijd een speciale dag, want niet alleen viert heel de wereld de overgang van oud op nieuw, ik vier ook mijn verjaardag. Jep, ik ben op de allerlaatste dag van het jaar ter wereld gekomen (niet om 5 voor 12 trouwens, zo nipt was het niet), wat het natuurlijk extra speciaal maakt.


Ik weet echter nog bijlange niet wat we precies zullen doen met oudjaar. Het is heel vreemd, maar ik die altijd zo georganiseerd ben - controlefreak? Oh, yes! - weet dit jaar absoluut niet waar ik aan toe ben. Waarschijnlijk ben ik nog altijd te moe van mijn verhuis, maar ik heb precies zin in een avondje thuis, gezellig met kaarsjes, lekker eten en goed gezelschap.

Dat betekent niet dat ik genoegen neem met loungewear, hè! Ook als ik oudjaar thuis zou vieren, hoort er een gepaste outfit bij. Celebrate in style, ftw! :)
Ik vertelde onlangs al dat ik verzot ben op kleedjes (jurkjes voor de Nederlandse lezers). Vroeger had ik meer broeken dan kleedjes, intussen ben ik bekeerd en nemen kleedjes langzaam maar zeker mijn garderobe over. Het is gewoon een erg gemakkelijk en veelzijdig kledingstuk, waarmee je meteen opgekleed en klaar bent. Combineer dat met een aantal leuke accessoires, zoals een opvallende ketting, dikke sjaal of een tailleriempje en je kan een en hetzelfde kleedje drie keer heel anders dragen.

Ik weet nog niet voor welk type kleedje ik zal gaan: wordt het een echt feestkleedje met glitters of pailletjes of eerder een sober model dat ik erna nog gewoon kan afdragen? Op de webshop van mona-mode.be kan ik alvast wat inspiratie opdoen. Wat het uiteindelijk zal worden, zien jullie ongetwijfeld in een Life Behind The Blog-artikel in januari!

10 reactie(s):

 1. ik ben niet zo voor dierenprints, maar dat kleedje op de foto is wel mooi.

  ik weet nog niet wat ik tijdens de feestdagen ga dragen. misschien wel een broek. kan ook mooi zijn, hé?

  morgen ga ik eens naar de parfumerie voor de rode nagellak van dior uit hun kerstcollectie. hopelijk hebben ze hem nog. maarrrr...zou ik hem zelf houden of als kerstgeschenk aan mijn schoonmoeder geven? Descisions, descisions :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je op oudejaarsdag jarig bent. Zo heb je altijd op je verjaardag vuurwerk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen flauw idee wat ik ga dragen! Ik weet niet eens wat ik ga doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dubbel feest, dubbel genieten dubbel bubbels en een extra kleedje kan er wel bij ;-)
  ik ben uit mijn kleedjes-fase, meer broeken en shortjes nu. maar een kleedje is idd snel gekleed.
  ik weet nog niet wat ik ga aantrekken, maar blinken zal ik doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, inmiddels weet ik dat 'kleedjes' jurkjes zijn.. Eerst dacht ik: 'Waar hebben ze het toch over?' Tafelkleedjes??
  Ik ben ook gek op jurkjes, heb ze in allerlei kleuren. Met een mooie riem om de taille, een paar hoge hakken en je bent op en top vrouwelijk. Echt mijn smaak!
  Leuk dat je trouwens op oudjaar jarig bent. Dat betekent 2 keer taart! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Toch raar hoe Nederlanders en Belgen sommige woorden anders gebruiken ;)

   Verwijderen
 6. Ik heb geen flauw idee, buiten dat het een kleedje zal zijn :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook zo graag kleedjes maar in de winter heb ik steeds het probleem: met wat combineer ik mijn kleedje zodat het niet et koud is???
  Heb jij misschien tips?
  Of hoe combineer jij je kleedjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een goede panty (100 den bijvoorbeeld) is altijd goed! En dan heb ik nog bolero's of langere (dun) gebreide vestjes. En als het echt koud is, heb je nog van dat thermisch ondergoed, topjes enzo. Klinkt seutig, maar bij de Damart bijvoorbeeld heb je er nog vrij deftige. Die doe je eronder aan en dan heb je geen koud!

   Verwijderen
 8. Ik zit met hetzelfde probleem. Anders ook altijd super georganiseerd, maar dit jaar wil het maar niet lukken!

  BeantwoordenVerwijderen