Hij is er, mijn zonnebril! Nog net in 2012 plaatste ik mijn bestelling, een goede week later kreeg ik hem binnen.

Ik bestelde hem op een vrijdag op de website van SmartBuyGlasses en deze Ray Ban New Wayfarer had de extra optie van de snelle verzending. 


Na mijn bestelling kreeg ik de maandag erop een mail van SmartBuyGlasses, dat mijn zonnebril was verzonden en dat samen met een trackingnummer. Heel handig, want zo kon ik op elk ogenblik zien waar mijn bril zich bevond en wanneer de verwachte leveringsdatum zou zijn. 

Ik heb wel ietsje langer op mijn bril moeten wachten, maar dat lag dan weer aan FedEx. Ik was namelijk niet thuis toen ze langskwamen (een mens moet al eens gaan werken, niet?) en ook de tweede afspraak liep mis, toen mijn vader drie uur lang zat te wachten en er niemand opdaagde. Derde keer goede keer, een dikke week na de bestelling nam ik mijn pakje in ontvangst!

Alles was heel netjes verpakt, trouwens, de boodschap in de binnenkant van de doos vond ik wel attent. De bril zelf zat in het typische Ray Ban-doosje en ook die extra poetsset zat erbij, heel handig!En hier is ‘ie dan, de zonnebril zelf, mijn Ray Ban Wayfarer! Een simpel, strak, zwart model dat niet zo snel uit de mode gaat en bij veel outfits past.

Wat mij betreft, skippen we de winter en gaan we vanaf morgen gewoon rechtstreeks de lente in, ok? :)

18 reactie(s):

 1. inderdaad een tijdloos model :) zie hem zelf ook graag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, mooie bril! Altijd leuk he, pakjes ontvangen. Tja, lente... Voorlopig moeten we het met een pak sneeuw doen, hier in NL.
  Ik verwacht een dezer dagen ook een pakje. Ik heb namelijk een mooie spiegel besteld, die ik in je badkamer-filmpje had gezien. Die vond ik zo leuk dat ik gelijk ben gaan speuren op internet. Nog bedankt voor je inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier in België heeft het ook gesneeuwd, niet mijn favoriete weertype, maar ach, binnen een paar dagen is dat weer weg (hoop ik!).
   Oh wat leuk, bedoel je de BaByliss spiegel met die lichtstanden? Daar ga je echt geen spijt van hebben, ik heb die al heel wat jaartjes en hij is heel handig om je make-up te doen!

   Verwijderen
 3. Ik vind het een leuk model maar mij staat hij niet :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh pretty ! Ik ben superblij met mn Rayban Aviator !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oja, please! Weg met de sneeuw, hello sun! :-) Mooie zonnebril, ik heb hem ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O ja, hier met die lente en zomer! Mijn vriend vind de Wayfarer niet mooi bij mij, ik heb dus nog geen Ray Ban, mijn vriend heeft wel de Aviator en die staat hem goed vind ik ;-)
  Veel plezier ermee en hopelijk toch snel foto's ermee, misschien een winters terrasje tijdens een februari 'hitte'golf ofzo? (Toe please)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil zo'n groot model maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden. Toch nog eens online kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi mooi! Ik zou ook heel graag eentje aanschaffen eens het weer wat beter is. Deze zou mij niet staan denk ik, ik ga beter voor een iets wat groter en ronder model. Maar ik vind hem echt super!

  Xxx

  Katrien

  www.bowsarecute.be

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oeh ja, was de lente al maar volop in het land :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We zijn brilbuddies! Ik heb net dezelfde in het bruin!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op de een of andere manier kan ik mijn nieuwe reactie niet onder jouw reactie plaatsen. Daarom maar even op deze manier. Ik heb die spiegel besteld ja, van BaByliss. Ik kreeg hem zojuist binnen en hij is echt PRACHTIG! Ik ben er zo blij mee. Die 8 keer vergrotende kant, dat is echt schitterend, je ziet elk detail. En die lichtstanden zijn ook echt heel fijn.
  Misschien een tip voor andere lezers: op www.bestekeus.nl is hij het goedkoopste.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik zou zo graag een aviator hebben en ondanks het feit dat ik met heel veel brillen pas, is dat geen model dat past bij mij. maar deze is zeker tijdloos en je zal er zoveel genot van hebben! nu de zon nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Love it, ik heb de aviator maar deze wil ik ook!!

  BeantwoordenVerwijderen