Heb je een klein beetje designgevoel in je vingers zitten? Zit dat creatieve in je en moet het eruit? Zin om mee te dingen in een wedstrijd op Europees niveau? Dan kan je meedoen met de tweede editie van de BIC Design On Fire-wedstrijd!

Iedereen kent ze wel, de BIC-aanstekers, die intussen al 40 jaar bestaan. Deze oerdegelijke aansteker krijgt dit jaar een feestelijk nieuw jasje en het design van dat jasje kan dat van jou zijn! Het wordt namelijk gekozen uit de deelnemende ontwerpen van de Design On Fire-wedstrijd.


Tot 13 februari 2013 kan je je ontwerp insturen, elke week worden er drie creaties geselecteerd door een professionele jury. De 18 finalisten krijgen sowieso hun aansteker in maar liefst 300 exemplaren. Daarna is het stemmen voor het finale ontwerp, want daarmee help je je favoriet ontwerp mee winnen. In oktober 2013 wordt het winnende ontwerp ook effectief op de markt gebracht in een oplage van maar liefst 1 miljoen exemplaren. De grote winnaar krijgt daarnaast een prijs van € 4.000,00.

Geen ontwerpgenie maar wel creatief met woorden? Je kan bij elk ontwerp ook meedoen met een slogan voor de 40e verjaardag van BIC, de winnaar hiervan mag naar huis met een prijs van € 2.000,00.

Meer inspiratie, informatie en deelnames vind je op de website Mybiclighter en de Design On Fire-Facebookpagina!

Wie doet er mee?

5 reactie(s):

 1. ah cool idee! kan me voorstellen dat heel veel mensen zich gaan uitleven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben tegen roken (oke, je kan er ook kaarsjes mee aansteken, maar goed :-)) dus dit spreekt me niet echt aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, maar ik rook ook niet hè :) Aanstekers zijn gewoon handig om te hebben, o.a. voor kaarsen.

   Verwijderen
  2. Mja, ik weet het hoor, maar ik associeer deze aanstekers altijd met roken :-)

   Verwijderen