Oké, de online retail therapy is weer aangewakkerd. Deze keer is de schuldige een advertentie naast een YouTube-video. Meestal kijk ik daar niet naar, maar nu kreeg ik ineens de kledingstukken in het oog en die stonden mij wel aan. Dat ging ongeveer zo: "Oeh. Da's pretty. Van waar is dat? Ah, de online store van Esprit?" En... klik, weg was ik.

Nooit geweten dat er zoiets bestond als Esprit Online, ik kom precies onder een steen vandaan gekropen. Nochtans heb ik al regelmatig bij Esprit geshopt, al is het nu toch wel al even geleden. In elk geval is de website meteen een toonbeeld van Deutsche Gründlichkeit, want in een oogwenk zag ik precies hoeveel nieuwe artikelen er die dag online waren gezet (98!) en welke de nieuwe trends en modemusthaves zijn. Denimrokken zijn blijkbaar terug in (niet zo mijn stijl) en het zachte carmenshirt is een basic die in je kast moet liggen.

Vrolijker werd ik van de lading nieuwe kleedjes die op de website stonden - Must. Resist. Shopped. Too. Much - en helemaal happy werd het toen ik de nieuwe ballerina's zag.


Hoe zeer ik ook een hakkenmadam ben, vorig jaar heb ik mijn collectie ballerina’s serieus uitgebreid. Ik heb ballerina's voor alle gelegenheden: simpele exemplaren, ballerina's met strikjes, gouden ballerina's of ballerina's met studs. Flatjes zijn dus niet alleen comfortabel, ze zijn ook modieus. Want ik ben dan wel zo een beetje van het principe dat mijn schoenen "iets" moeten hebben. Het is niet omdat ze geen hak hebben, dat ze daarom maar saaie, platte schoenen mogen zijn. 

In mijn vizier: de feloranje ballerina's met strik. Stoer, maar tegelijk schattig. En oranje zal heel mooi passen bij mijn nu al ingebeelde bruine teint die ik zal krijgen van de ongetwijfeld hete Belgische zomer. Kuch. Of de koraalroze, want die zullen mooi bij mijn Chanel-lipstick matchen. Dilemma's, dilemma's...

5 reactie(s):

 1. Vind de Esprit online site erg goed ! Heb er een jas besteld in de solden en ie stond 1,5 dag later voor mijn deur !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook een hakkenmadam. Ik had vorige zomer twee paar ballerina's waarvan 1 nooit gedragen en verkocht en het andere kapot gelopen... Voorlopig zit ik dus weer zonder :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Esprit online service is inderdaad erg goed. Heb er een paar maanden geleden ook een jas besteld en ik had ze ook vrij snel. Wat nog handig is, is dat je pas twee weken à een maand nadat je de producten ontvangen hebt, moet betalen. Op die manier kan je wat wachten tot je extra geld hebt (zo was het bij mij toch :p).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ja, daar heb ik ook al gekocht :) van die vierkante en driehoekige sjaals. verder ook nog een beanie muts en bijpassende handschoenen :)

  fijne service en inderdaad hoef je pas na enkele weken te betalen.

  veel shopplezier als je er gaat shoppen :)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke ballerina's! Ik shop er ook regelmatig, de site staat bovenaan, tussen mijn favorieten. Ik beken hier: ik kijk elke dag wel even op de site, hahaha.
  Ps. Ik zou voor de koraalroze gaan, want die Belgische zomer kun je wel vergeten. Of je moet naar Nederland komen, dan kun je die oranje wel aan. Bij de troonswisseling bijvoorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen