15 februari 2013

MY SWEET VALENTINE (parfums!)


Een dagje na Valentijn, en ik mag hopen dat de liefde nog niet de deur gewezen is tot het jaar nadien? :)

Afgelopen week kocht ik tickets voor het concert van Beyoncé in mei - woehoe! Het is de tweede keer dat ik haar aan het werk zal zien en ik ben er nu al zeker van dat het de moeite zal zijn. Beyoncé is een rasechte artieste met prachtige stem, die altijd een spetterende show neerzet.

Intussen heeft ze ook al een eigen parfumcollectie uitgebouwd. Vandaag laat ik de laatste nieuwe zien, geïnspireerd op New York City, the city that never sleeps. Ik zou zó graag eens naar NY gaan, het staat op nummer 1 in mijn citytripwishlist en ik hoop er ooit te geraken. Uiteraard met lege valies en mét shoppingbudget. Ahum. Tot die tijd kan ik mijn troost vinden in Beyoncé's Pulse NYC.


De fles is best speciaal: de parfumfles zelf staat op zijn kop en heeft wat weg van de strakke lijnen van wolkenkrabbers, architectuur die uiteraard overal in NY te vinden is. De oversized dop omhult de flacon dan en doet mij eerlijk gezegd een beetje denken aan de outfits van Destiny's Child, omdat het zo opvallend is.
Topnoten: framboos, intense granaatappel, sappige Bartlett-peer, fleurige pioenroos, exotische Arabische jasmijn
Hartnoten: intense rockorchidee
Basisnoten: patchoeli, kasjmier, muskus, Red Velvet cupcake
De geur is wat je noemt zoet. Ik kan deze geur best smaken, al denk ik dat hij voor sommige mensen net iets té zoet zal zijn. Bovendien is het een eau de parfum en blijft hij ook erg lang hangen. De volgende dag loop ik soms nog aan mijn pols te sniffelen omdat ik Pulse NYC nog steeds ruik. Ik zou hem niet een hele week dragen, want dan zou ik hem te snel beu worden. Maar voor af en toe is dit wel de perfecte zoete bom.


Playboy Play It Pin Up is dan weer een parfum dat aansluit bij de vrouwelijke glamour van een pin up-icoon. Het begint al bij de verpakking, übercute en klassiek met de blonde pin up, en met een babyblauw raster van vintage-like lingerie. En dat is ook hoe je deze geur moet zien, als een soort van schattig maar toch sexy met een twist. De flacon zelf is vrij basic, ook hier is de dop de eyecatcher met de bunny-oortjes en het roze strikje.
Topnoten: bergaot, ananas, perzik
Hartnoten: Toscaanse jasmijn, wilde roos, zoete akkoorden
Basisnoten: Benzoë-olie, sandelhout, patchoelie, akkoorden van praline
Play It Pin Up is eveneens zoet, maar ietsje vrouwelijker en zachter, minder overweldigend dan Pulse NYC. Het is dan ook een eau de toilette, en dat is altijd iets lichter dan een eau de parfum.


Ik vind het eigenlijk wel twee geuren die passen bij de sfeer van valentijn (zoet, lekker, sexy), ze zijn ook erg betaalbaar, wat het wel een fijn cadeautje maakt. Op de Playboy-geur moet je wel nog even wachten, maar niets weerhoudt je er natuurlijk van om je geliefde ook na Valentijn een cadeautje te kopen ;)

Maar ik had natuurlijk ook nog een cadeautje voor jullie! De Essie-winactie is afgelopen en er waren weer heel wat deelnames, bedankt! De onschuldige hand random.org heeft beslist, en Loes7676 mag zich de gelukkige winnares noemen! Wil je alsjeblieft je adresgegevens mailen naar info [at] beautyloves.be?
Ik kan jammer genoeg slechts een persoon laten winnen, maar geen nood: de volgende winactie komt er maandag aan, weer een favoriet van mij en deze keer voor het haar!

Beyoncé Pulse NYC - verkrijgbaar vanaf februari 2013 bij warenhuizen en drogisterijen
Eau de parfum 15/30/50 ml - € 17,79/26,44/36,61
Body lotion 200 ml - € 12,71
Shower gel 200 l - € 12,71

Playboy Play It Pin Up - verkrijgbaar vanaf 11 maart 2013
Eau de toilette 30/50 ml - € 13,50/17,50
Body spray 150 ml - € 3,55
Shower gel 250 ml - € 3,29
Share:

13 opmerkingen

  1. Whiiiiiiiiiiii! Adresgegevens zijn verstuurd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, jij hebt tickets kunnen bemachtigen ! Jaloers ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. As much as I love Beyoncé, de parfums vind ik maar niets. Maar wel super super super blij dat ik ook tickets heb voor haar concert !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veel plezier op het concert alvast :) ik ben niet zo voor zoete parfums, dus denk dat ik deze oversla.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Juij ik ga ook naar haar concert!:D Kijk er heel hard naar uit:p

    Liefs

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het 'Pulse' flesje vind ik niet zo wauw, maar het PlayBoy flesje is superschattig :p

    Ik had al tickets voor Rihanna in juni, dus dat was misschien wat veel van het goede geweest :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hmmm, de ingrediënten klinken goed :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Veel plezier bij het concert! Ik vind het wel een mooi en apart flesje eigenlijk..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. een fijne afwisseling voor je lievelingsparfum, le classique van jean paul gaultier :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh, leuk dat je tickets hebt, mij is het niet gelukt! Het flesje ziet er inderdaad erg leuk uit! Net als dat va Playboy!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig