16 februari 2013

PUPA 50's DREAM SPRING MAKEUP


Bij Pupa is de lentemake-up '50 geïnspireerd. Het merk kiest volop voor snoepjeskleuren (maar ook, verrassend, voor intens groen) en een vintage look. Ik kon twee producten testen, die voor mij perfect samengaan.



Het eerste product, de Luminys Silk Satin-Finish Baked Eyeshadow in 501 Apricot, zag ik in eerste instantie aan voor een blush. Nochtans zag ik de oogschaduwapplicator liggen, maar mijn hersenen maakten de klik nog niet, haha. Achteraf bleek dan dat een gebakken oogschaduw te zijn, die je zowel droog als nat kan gebruiken. Als je hem nat maakt, komt de kleur iets intenser over en krijg je een metallic glans, droog is het gewoon ietsje zachter en verfijnder.

Maar volgens mij kan je hem dus zeker ook als blush of als highlighter gebruiken! Hij is goed gepigmenteerd  en bevat wat glans, maar niet over the top en het is een lentekleurtje dat ook op perfect op de wangen past. 


Ik gebruik hem graag in combinatie met de Ultra Shine Eyeliner in 001 Brown Violet. Dit is een vloeibare eyeliner met vilten tip. De tip is niet superdun, maar werkt gemakkelijk en geeft juist een heel mooie '50 eyeliner. Het liefste breng ik hem aan door de tip boven mijn wimpers te 'leggen', eerder dan de eyeliner te 'trekken'. Ik vind dat je zo het mooiste effect krijgt, de kleur wordt dan direct opgebouwd en je ziet ook de mooie glitters in de eyeliner. Het geeft een heel ander effect dan een zwarte eyeliner: Brown Violet complementeert mooi met Apricot en je krijgt een subtiele, maar toch intense ooglook die geschikt is voor elke dag. De houdbaarheid van de Ultra Shine Eyeliner is prima, hij overleeft zonder problemen een hele dag, zonder te vervagen of uit te lopen!

Pupa 50's Dream - verkrijgbaar vanaf eind februari 2013
Luminys Silk Satin-Finish Baked Eyeshadow in 403 Dusty Beige / 501 Apricot / 201 Candy Pink / 602 Intense Green - € 15,50
Ultra Shine Eyeliner in 001 Brown Violet / 002 Intense Green - € 15,50
Miss Pupa Ultra Brilliant Lipstick in 105 Apricot / 205 Peach Rose / 305 Candy Pink / 306 Hibiscus Pink - € 16,30
Color Touch Highlighter Bonne Mine Effect Maxi Illuminator - € 24,30
Lasting Color Glossy Nail Polish in 110 50's Dream Rose White / 516 50's Dream Apricot / 515 50's Dream Spicy Orange / 215 50's Dream Candy Pink - € 6,30
Verkooppunten in jouw buurt vind je via 09/364.51.10 of info@neolabo.be
Share:

16 opmerkingen

  1. Die eyeliner ziet er echt heel fijn uit. Oogschaduw heb ik ondertussen echt wel al meer dan genoeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik dacht ook dat het een blush was! :P wel echt een hele mooi kleur <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dacht ook dat het een blush :D Bij mij zat er trouwens geen oogschaduwapplicator bij waarschijnlijk maakte ik daarom geen klik naar de oogschaduw. Deze kleur is ook heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love the 's ^^^Mooie oogschaduw, de glans vind ik echt mooi En de eyeliner heeft echt een hele mooie glitter!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb enkel nagellak van pupa :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. waaw die oogschaduw, ik zou toch mijn stoute schoenen aantrekken en die eens als blush gebruiken :p Ik dacht er namelijk ook meteen aan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er allemaal goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De eyeliner is mooi ! Echt een leuke kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie oogschaduw! Zou inderdaad ook een mooie blush zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig