De online shopper in mij zat gisteren weer rond te surfen. Ik denk soms trouwens dat het een soort van therapie is, want het ontspant mij wel om virtuele etalages te bekijken. Geen pushy mensen rondom mij en al zeker geen kleine pashokjes. Ik denk regelmatig terug aan die keer dat de veiligheid van een kleedje net op de rits zat en ik het kleedje wel gemakkelijk aan, maar niet meer zo gemakkelijk uit kreeg. Ineens werd het toch al kleine pashokje een pak kleiner en warmer en kreeg mijn claustrofobische ik hartkloppingen. Ik werd trouwens gered door een vriendin, gelukkig kunnen we er nu om lachen!

Soit, die pashokjes,… ik shop graag, maar als het kan, vermijd ik ze liever,  dat hebben jullie intussen wel door :)
Back to business, online shoppen en dan liefst met korting! Deze keer vond ik een aantal leuke acties op Korting.be waar er in kortingen en acties te vinden zijn voor een totaal van meer dan 800 online winkels. Neem even de tijd om de website te verkennen en het levert je zeker iets op!

Zo kan je er voor überwebshop Zalando een extra korting van 10% scoren, wat altijd mooi meegenomen is bovenop de gratis verzending die ze standaard aanbieden. Een stop bij Zalando staat garant voor enkele uurtjes retail therapy, want het aanbod is immens. Voorlopig heb ik mijn zinnen gezet op enkele kleedjes, al zat ik stiekem ook op de beauty-afdeling te piepen - hello, Neom-kaarsen! Strikt gezien zijn kaarsen geen beauty, ik weet het. Maar gezien elke zichzelf respecterende YouTuber een brandende kaars op de achtergrond heeft, vind ik dat ik niet kan achterblijven, lol! 
Het zal toch een kleedje (of twee, of drie…) worden, geen zorgen. Mijn kledingkast is op dit moment noodlijdend, mijn beautystash kan er nog wel even tegen :) Een shoplog volgt in elk geval!

Deel trouwens gerust enkele van jullie pashokjes-fiasco’s in de comments. ’t Is geen leedvermaak, maar groepstherapie ;)

1 reactie(s):