25 april 2013

DEAUTY BOX APRIL 2013


De liefhebbers van skincare kunnen hun hartje ophalen bij de nieuwe Deauty-box!
Je huid zal niets tekort komen deze maand. Laat je in een golf van hydratatie, bescherming en uiterste zachtheid hullen. Te beginnen met een top duo: een miscellair water en een uiterst voedende dagcrème. En waarom zou alleen je gelaat al dat goeds krijgen? Kom maar op met de heerlijke body butter. De multifunctionele spray met zijn unieke werking, die kan je voor beide gebruiken. Maar dit is nog niet alles, we verrassen je ook met een nicheparfum vol kostbare ingrediënten. Waar blijft die sunkissed glow?

Vanessa Tugendhaft - Les Eaux Diamantées - Or Blanc parfum - 5 ml (fullsize 50 ml voor € 75,00)

Vanessa Tugendhaft is eigenlijk juwelenontwerpster. Niet iedereen kan zich diamanten veroorloven, en dus brengt ze die luxe naar een betaalbare variant. Haar nicheparfums, Les Eaux Diamantées, bevatten een juweel (een hangertje in de vorm van een roos, met of zonder diamantjes) dat je nadien kan verwerken in een armband of ketting. Het flesje dat in de box zit, is een compacte roller, heel fijn en handig. En de geur is best lekker: topnoten van bergamot, roze peper en munt en aan de basis ligt zacht hout, witte muskus, mos en amber.

Sheet masks

Geen snoepjes, maar sheet masks! Dit product staat niet in het menukaartje van de box, dus is dan een soort van extraatje, denk ik. Je doordrenkt het masker met je favoriete verzorging en ontvouwt het masker. 20 minuutjes laten intrekken en in tussentijd: genieten!


Eucerin DermatoCLEAN miscellaire reiniger - 125 ml (fullsize 200 ml voor € 12,50)

Dit is de tweede miscellaire reiniger in de Deauty box. De eerste was van Nuxe en was meer geparfumeerd, terwijl deze van Eucerin compleet geen parfum bevat. 125 ml is weer een fijn ontdekkingsformaat en ik kijk er naar uit om deze te ontdekken!

Avène Eau Thermale spray - 50 ml (fullsize 50 ml voor € 2,50)

Dit is een van Avènes toppertjes, dus is het fijn ook dit product in de box terug te vinden. Meer zomers weer, please!


The Body Shop Olive Body Butter - 50 ml (fullsize 200 ml voor € 16,00)

Nog zo'n cultproduct! Ik heb al heel wat van deze potjes versleten en eigenlijk heeft geen enkele body butter van The Body Shop mij al teleurgesteld. Logisch ook, het is een lekker product met cacaoboter, karitéboter en olijfolie. Deze versie heb ik nog nooit geprobeerd, maar hij ruikt alvast lekker.

Payot Hydra24 dagcrème - 15 ml (fullsize 50 ml voor € 42,00)

Payot kende ik van naam, maar nog niet van product. Dit is een vrij ruime staal dus hiermee kan ik de crème goed uittesten. Hydratatie is key! Ik heb hem trouwens gebruikt in combinatie met een sheet mask, daar kreeg mijn huid een echte oppepper van.

En?

Ik zit een beetje met een dubbel gevoel bij deze Deauty box. Enerzijds zitten er een aantal nieuwe ontdekkingen in en is dat de perfecte vertaling van het doel van de box. Dit zijn producten die ik nog niet kende of nog niet heb geprobeerd, dus op zich ben ik eigenlijk wel tevreden. Anderzijds ... als je refereert naar een sunkissed glow, verwacht ik eigenlijk een make-upproduct dat zich daartoe leent, want zonder prachtig zomerweer zit die glow er anders niet in.
Share:

14 opmerkingen

  1. De inhoud van de boxen blijft leuk maar er zou voor mij wat meer makeup in moeten zitten om opnieuw een abonnement te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is wel een mooie inhoud deze maand en voor een keer toch geen haarproducten ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is wel een fijne inhoud maar ik ben toch niet helemaal overtuigd

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Glamorous Little Mango26 april 2013 om 09:53

    Er zitten voor mij allemaal nieuwe dingen in die ik nog nooit geprobeerd heb, dus in dat op zicht vind ik de deauty box wel ok... Maar toch ben ook ik niet overtuigd... Inderdaad af en toe wat makeup (en dat mag echt wel iets uitdagender zijn dan zwarte eyeliner of mascara) is wel welkom... In het begin was het altijd haarproducten, nu opnieuw een eau micellaire... Ik zie vaak dezelfde producten maar van andere merken terugkomen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke spulletjes zitten er in!

    Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kan Nike Freeruns in een kleur naar keuze winnen op mijn blog www.jenniefromtheblog.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de inhoud heel leuk, vooral die Body Butter!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De spray van avène heb ik ook. Die lag ooit in de wachtzaal bij de dermatologe in de 'staaltjesbak'. Gewoon om mee te nemen dus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke producten, maar persoonlijk blijft deze box een beetje saai voor mij. Ik weet niet of dat de juiste omschrijving is. Ik wacht in spanning af voor de volgende.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben weer blij met de box! Maar inderdaad, als ze spreken van een sunkissed glow had ik ook iets van make up verwacht...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben niet echt overtuigd. Ik verwachtte ook meer make-up producten. De eerste box lijkt mij nog altijd de leukste, maar voorlopig voel ik niet de drang om zelf 'n abonnement te nemen..

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben al blij dat iedereen deze keer dezelfde inhoud heeft! ik vind zo verschillende boxen "not done"! :)
    Ik ben blij met het parfum en de body butter van TBS!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig