10 mei 2013

SHOPLOG & NEW IN


De shoplog van vandaag is eigenlijk een mishmash van van alles. De rode draad is ver zoek, maar goed, het is voornamelijk beauty en een beetje fashion.



Tijd om de beentjes te laten stralen! L'Occitane Huile Illuminatrice Pivoine Flora (75 ml voor € 28,00) is een verzorgende olie met pioenextract, voor het gezicht, haar en lichaam. De geur opent met een subtiele pioenroos, fruitige hartnoten van bergamot en pompelmoes en een basis van sandelhout en witte muskus. Ik vond dit best een schattig flesje en ben helemaal gefascineerd door de miljarden minishimmers in de olie.


Dit is een nieuw flesje Dove Summer Glow (€ 6,99 bij de drogist of supermarkt). En geen seconde te vroeg, want ik werd er een beetje onnozel van om mijn melkflessen te zien tijdens die paar dagen zomerweer vorige week. Ik schreef er vorig jaar al een review over: voor mij is dit een heel eenvoudige, foolproof manier om toch een beetje kleur te krijgen en niet de zware zelfbruiners boven te halen. Gemakkelijk!


Seche to the rescue! Mijn Seche Vite (€ 14,50 bij Pro-Duo) was bijna leeg en intussen ook gloopy. Dat had ik een beetje aan mezelf te danken, want ik heb het volle flesje laten vallen, met als gevolg dat het dopje half was gesloopt. Mja.

Mijn nagels zijn niet in topconditie, trouwens. Ze hebben een verhuis doorstaan, heel wat klusjes, het leegmaken van een ander huis en elke week dat verdomde huishoudelijke werk. Soit, ze kunnen wel wat extra liefde gebruiken. Ik heb nog een potje Lemony Flutter waarmee ik mijn nagelriemen insmeer, maar ik kocht ook dit flesje Rebuild van Seche (€ 14,50 bij Pro-Duo), dat zwakke, dunne, zachte of schilferende nagels de wereld uit moet helpen. Nog geen ervaring mee, maar aangezien ik dol ben op mijn Seche Vite, reken ik er een beetje op dat de Rebuild ook zo'n toppertje zal zijn.


Bij de Action kocht ik twee oogreinigers. De ene is het huismerk, Odina (€ 0,99), de andere is een zeer fijn geprijsde Demak'Up remover (€ 0,99). Hier zou ook nog een Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner bij moeten liggen, maar die ben ik om een of andere duistere reden vergeten op foto zetten.



Twee nieuwe statement kettingen voor mijn collectie! Ik zag de blauwe ketting ergens op een blog en kreeg een instant crush. Dus vandaag stond ik in de ZARA, waar ik ook nog een zwarte variant meenam. Ze lijken op elkaar, maar zijn toch anders in de details. Uiteraard, want dat rechtvaardigt mijn duo-aankoop :D

Fijn weekend!
Share:

22 opmerkingen

  1. Ik heb de zwarte ketting ook net gekocht in Londen. Heb nog even getwijfeld met de blauwe :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooie kettingen! En die Seche-Vite, die moet ik toch ook maar eens dringend kopen. Trouwens, de Pro Duo kan je daar eigenlijk als particulier ook zaken kopen? Iets in mij zegt dat dat eigenlijk niet kon ;-)?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor, bij Pro-Duo kan je ook als particulier terecht! Volgens mij krijgen professionelen er wel nog een extra korting, maar ook als particulier kan je er gewoon binnen wandelen en je inkopen doen :)

      Verwijderen
  3. prachtige kettingen! ik heb net eentje gekocht via ebay voor 5 euro die er echt ontzettend hard op lijkt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waaauw, die kettingen <3 Ik moet duidelijk vaker naar Zara ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben ook opeens aan de zelfbruiners (alhoewel dat van Dove ook weer net niet een zelfbruiner is :P), echt zin in een zomers kleurtje ^^ Leuke goodies verder!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat een prachtige kettingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kettingen! Ik heb net m'n eerste huge statement necklace gekocht in ZARA, ik ben convinced. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. grappig, ik vroeg me nog af of je nog eens een shoplog artikeltje wilde posten, en vandaag is er dit artikeltje :)

    mag ik vragen hoe jij je nieuwe poeder van dior van de bird of paradise collectie gebruikt? het poeder met de letters NUDE erin, bedoel ik. ik heb het ook gekocht en ik vroeg me af hoe ik het zou gebruiken, kwestie van zo veel mogelijk uit het product te halen. alvast bedankt ;)

    mooie kettingen heb je gekocht. zelf durf ik het niet goed om grote statement halskettingen te dragen, ook al kan ik het best mooi vinden bij iemand anders ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan het duo mengen, en dan krijg je een mooie mengeling van de twee, maar ik gebruik ze apart. Ik neem dus eerst een kwast voor mijn bronzer (punt in de lichte bronzer en rest in donkere bronzer) en dat breng ik dan aan onder mijn jukbeenderen en dan neem ik een schuine blushkwast (past nog net op het roze gedeelte) en dat breng ik aan als blush.

      Verwijderen
    2. ok, thanks voor je antwoord :D

      Verwijderen
  9. Supermooie kettingen! Lekker summerproof, I like!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die Dove bodylotion heb ik ook. Ik vind 'm goed, maar hij hydrateert wel een beetje minder dan andere bodylotions, heb ik de indruk. En de geur is ook een beetje apart. maar hé, je krijgt er tenminste wel een kleurtje voor in de plaats :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kettingen. En de master precise liner lag toch niet in de Action ofwel? :-o Anders vertrek ik sito presto haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, nee, die heb ik gewoon in het Kruidvat gekocht :)

      Verwijderen
  12. Ben helemaal weg van de kettingen van de Zara! En erg benieuwd naar jouw ervaring met L'Occitane Huile Illuminatrice Pivoine Flora!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, die groen-blauwe ketting! Een parel, als je het mij vraagt. Schitterend joh.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie halskettingen ! En ja, de kleine details rechtvaardigen volledig de aankoop :d !

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig