2 juni 2013

TREND: Orange!



Toen ik vandaag in mijn badkamer aan het rommelen was, viel de gemeenschappelijke deler mij ineens op. Orange, baby! Oranje in alle tinten en dan vooral (maar niet uitsluitend) tinten die echt naar het oranje neigen, in plaats van koraalroze. 


Bij MAC mag je dat letterlijk nemen, want de nieuwe collectie, All About Orange (vanaf juni in de MAC-store Knokke en Antwerpen en online), is een ode aan deze hippe kleur. En dat geeft een heel breed spectrum aan oranje kleuren, soms met iets meer roze erin verwerkt. De lipsticks zijn bijvoorbeeld to die for en ook de blushes wil ik hebben-hebben-hebben. Van de nagellak is Morange (10 ml voor € 13,50) de donkerste en ook echt een voloranje in your face-kleur. Iets dat ik onze noorderburen nog zie dragen, haha ;) Twee laagjes is een must maar ik krijg hem daarmee vrij egaal en streeploos op mijn nagels. 


Ook Rituals zoekt de inspiratie in het oosten en daar hoort oranje onvermijdelijk bij. Oriental Dream (vanaf mei in de Rituals-winkels en -verkooppunten) kiest voor warme en levendige kleuren met de nodige shine. De supercute Mini Nail Varnishes (6 ml voor € 5,00) zijn er in zeven kleuren. Ze lakken wonderwel gemakkelijk (da's niet altijd evident bij mini-lakjes) en dekken netjes met twee laagjes. Tulip werd mijn weekendnagellak: een redelijk opvallend oranje, maar lichter dan Morange. Mocht je je trouwens afvragen waarom ik vlekken op mijn vingers heb... accidentje in de keuken. Iets met een mes en mijn vingers. En mijn duim is er het ergst aan toe, vandaar dat ik hem subtiel weggewerkt heb. #au



Bright Coral is een Sparkling Lipgloss (5 ml voor € 13,50) met een opvallend schuine applicator die vrij gemakkelijk werkt. Alle Rituals-lipproducten bevatten saffier, amethist en robijn, zodat je lippen een mooie glans krijgen. Bright Coral is ook redelijk creamy van textuur en op mijn lippen bouwt de kleur lichtjes op. Gedempt bright, en dus mijn volgende werk-gloss.


Dior Diablotine - Rituals Bright Coral

Meer sparkle bij de Dior Addict Ultra-Gloss (€ 30,71). Diablotine is een van de 24 kleuren met het Mirror Shine Complex. Dit zijn gepolariseerde kristallijne microbolletjes onder een laag mini-spiegelplaatjes, die de lichtweerkaatsing opvangen en optimaal verspreiden. De gloss heeft een gelformule die de lippen hydrateert en voller doet lijken en in plaats van een sponsen applicator, werkt deze met een kwastje.



Oranje verzorgingsproducten associeer ik altijd met verkwikkende en verfrissende eigenschappen en dat is met Roger&Gallet Lait des Bienfaits (200 ml voor € 16,00) niet anders. Deze handige pompfles geeft hydratatie dankzij plantaardige glycerine, aloĆ« vera en kiwi-extract, daarbovenop een gigantische schep opwekkende good stuff met veenbes, kers, zwarte en blauwe bosbes, granaatappel en ginseng en de energieke geur van bloedsinaasappel.

Tot zover de oranje-kick :) Fijne zondag!
Share:

11 opmerkingen

  1. Yaaay orange kick! Love it! So fun and summery! I'm eyeing some lipsticks (and maybe a blush) from All About Orange. I hope MAC will do something like All About Red in autumn/winter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mij hoor je niet klagen :) i love orange

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die Rituals lipgloss is pretty <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Rituals lipgloss ziet er echt heel erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zelf heb ik enkel een oranje nagellakje van Babor. Uit 1 van hun collecties van vorig jaar is die. Verder heb ik nooit echt gehouden van (knal)oranje kleurtjes of verpakkingen ;)

    Die mini Dior addict gloss (Diablotine) is te schattig. Zelf heb ik de Dior Diablotine nagellak pas gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat oranje. Ik begin het zelfs steeds mooier te vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De body lotion van Roger & Gallet lijkt me heerlijk !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hou wel van zo'n felle kleuren, zeker in de zomer !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele leuke trend vind ik dit! We kunnen nooit genoeg kleur krijgen!
    Wanneer is de collectie juist online te verkrijgen? Want als Limburgse heb ik ook niet meteen een MAC-store bij de deur.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Officieel vanaf 1 juni, maar ik ben intussen ook al enkele keren op de website gaan kijken en het staat er nog steeds niet op. Jammer, want ik zit ook enkele producten te lemmen! :(

      Verwijderen
  10. Oh, wat staat dit allemaal leuk samen :-) Dat geeft al een zomergevoel zonder de producten te gebruiken :-D

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig