Goed. Dat die zomer nu voorbij is, zal wel duidelijk zijn. Ik haalde afgelopen week mijn panty terug uit de kast (zo'n beetje foetelen, zo kan ik mijn kleedjes nog steeds aandoen en moet ik nog niet echt overstappen op lange broeken) en ook met mijn sjaal heb ik de vriendschapsbanden terug aangehaald. Maar ik mag niet klagen, het is een prachtige zomer geweest (volgend jaar weer?) en ik sta klaar om het nieuwe seizoen te omarmen. 

Want stiekem (ik zal het nooit toegeven!) houd ik wel van gezelligheid, kaarsjes, fleece dekentjes en fijne, zachte stoffen die je in lagen over elkaar kan dragen. En geen beter moment om te gaan shoppen dan wanneer de nieuwe collectie in de winkels hangt. Alles ligt er netjes bij, de nieuwe modellen en kleuren zijn net uit en het is dan het perfecte moment om te zoeken naar hét fashionstuk dat ik moeiteloos kan combineren met mijn eigen garderobe.

Mango trok met Miranda Kerr (love!) naar New York (double love!) om de spot voor de nieuwe collectie in te blikken. Ik spot vloeiende jurkjes, zachte en comfy knitwear en mooi leder. Drie modieuze en toch immer classy sleutelelementen voor een mooie herfsttenue.

Shoppen bij Mango kan trouwens ook vanuit je luie zetel: ze hebben een zeer uitgebreide webshop - waar ik het bestaan nog niet van wist, dus hoera!

5 reactie(s):

 1. Mooie collectie inderdaad, and I looooove Miranda Kerr, ze is echt perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het boekje met de nieuwe collectie van Mango gisteren nog doorbladerd. Het zat bij 1 of ander tijdschrift.

  Verder heb ik best al veel nieuwe spulletjes gekocht voor het nieuwe seizoen. Ik ging naar de (zomer)solden en kwam dan ook thuis met spullen uit de nieuwe collectie. Dat 'gedrag' herken je vast ook wel?

  Zelf ben ik nog helemaal niet klaar om het nieuwe koude seizoen te omarmen, want ik ben een eersteklas koukleum, brr :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word altijd vrolijk als Mango met een nieuwe collectie uitkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er leuk uit! Nu wil ik gaan online shoppen ;)

  BeantwoordenVerwijderen