Vorige week zag je hier mijn shoplog van Sans. Die viel blijkbaar in de smaak en dus plande ik samen met Sans een leuke winactie :)

Een winnaar krijgt 50 euro shoptegoed (vouchercode, niet in geld uitkeerbaar) om zich uit te leven op de webshop van Sans-online! De winactie staat open voor deelnemers uit België, Nederland en Duitsland.

Wat moet je ervoor doen? 
 • Volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.
 • Bevestig je deelname door mij een mailtje te sturen op info [at] beautyloves.be, dan kan ik je meteen contacteren als je wint.
 • Optioneel (en goed voor een extra winkans): "like" de Facebook-pagina van Sans.
Meedoen kan tot en met 15 september 2013, de winnaar krijgt op 16 september een mailtje.

Succes!

14 reactie(s):

 1. Oh leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je al op Bloglovin en ik like Sans op Fb al een tijdje! Leuke winactie! mailtje volgt!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuke winactie!:D Mijn kleerkast kan wel wat herfstvibes gebruiken:p Ik volg je uiteraard al een hele tijd op alle mogelijke pagina's en ook de facebook-pagina van Sans natuurlijk!

  Ik duim!:D

  Veel succes aan iedereen!

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Girl on a budget, ik doe dus zeker mee. Ik koop wel vaker bij Sans Online, dus nog kan ik mijn wishlist nog eens bovenhalen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke actie! Daar doe ik graag aan mee :) Ik volg je al een tijdje via Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke winactie. Ik heb je een mailtje gestuurd! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dringend nieuwe kleren nodig. Shoptegoed zou welkom zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou graag meedoen aan deze actie maar uw e-mailadres werkt niet bij mij. ik volg uw blog al een tijdje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whooo, zo'n kans laten we niet schieten he! Er staan veel van mijn favo-merken op sans online. Ik was de 5de liker van het artikel op BL en ik volg je ook sowieso al op twitter :) mailtje komt er aan!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke winactie! Ik stuur nu een mailtje :3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke winactie! Het mailtje komt eraan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh super tof!
  Ik doe graag mee :)
  Ik volg je via bloglovin en fb en ook Sans online volg ik via facebook
  (natlie_v@hotmail.com).
  Ga je zo nog dat mailtje sturen ter bevestiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waaah, zo'n kans laat ik niet aan mij voorbij gaan. Ik heb je al een mailtje gestuurd. Ik volg je op alle kanalen onder de naam missjustpretty en Manon E. Ook volg je als extra op GFC en heb ik de facebookpagina geliked. Ik ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waaah, zo'n kans laat ik niet aan mij voorbij gaan. Ik heb je al een mailtje gestuurd. Ik volg je op alle kanalen onder de naam missjustpretty en Manon E. Ook volg je als extra op GFC en heb ik de facebookpagina geliked. Ik ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen