Nog meer Mango en nog meer Miranda Kerr. In New York, dus dat mag van mij :) Het kleedje dat je in het filmpje ziet, trok mijn aandacht. Ik zag het al in een vorig Mango-filmpje voorbijflitsen, maar nu kon ik het wat naderbij bekijken. Ik ging er naar op zoek op de Mango webshop en kreeg door dat ze niet enkel een heel leuke maar ook een uitgebreide selectie kleedjes hebben. 180 stuks, alstublieft. Daar ben ik dus nog even zoet mee. Om dan nog maar niet te vermelden dat ik doorklikte naar de handtassen en accessoires. *kwijl*

Oh ja, als the boyfriend klaagt... er is ook een samenwerking van Mango met The Sartorialist. Dus schuif hem die mannenkledij maar even onder zijn neus ;)

4 reactie(s):

 1. Ik hou van deze mooie fashion. Ik heb het boekje met de nieuwe collectie ;-)
  Prachtige commercial.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice!

  *Besos*
  http://www.cmichellestyles.com
  Instagram: Cmichellestyles
  Pinterest: Cmichellestyles

  BeantwoordenVerwijderen