Voor mij is een horloge een must, niet enkel om de tijd te kunnen lezen, maar ook als een extra accessoire. Dagelijks hangt er een horloge aan mijn pols en hoewel ik nog lang geen uitgebreide horlogestash heb (vier, dat valt nog mee, toch?) mag ik zeker niet klagen.

Ik heb een zilverkleurig exemplaar van Guess (mijn oudste!), een wit horloge van Triwa dat ik ooit eens kocht op een outletwebsite en waarvan ik nu zie dat de batterij leeg is, een zilverkleurige Michael Kors (ook al van de outlet, haha) en onlangs kon je lezen dat mijn nieuwste aanwinst een rose gold Michael Kors-horloge was. Deze is wel van de huidige collectie, trouwens. Ik zou ze geen van allen willen missen, maar ik denk dat ik Michael Kors wel als mijn favoriet mag bestempelen. Ik houd wel van de grotere modellen en ik draag mijn horloges ook eerder aan de losse kant om mijn pols, zodat het meer een horloge-slash-armband wordt dan enkel een strak horloge.


Maar genoeg over mijn horlogestash! Vandaag heb ik een vervroegd kerstcadeautje voor jullie want je kan via mijn blog een shopbudget van maar liefst 75,00 euro winnen om je eigen horloge te bestellen bij de webshop Horloges.be.

Hoogstwaarschijnlijk vind je wel iets naar je zin, want er staan ruim 5000 horloges op de webshop, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen. Een merk dat mij meteen terugbrengt naar mijn tienerjaren, is Casio. Ik droeg toen een heel leuk Baby-G model en ik zie dat Casio ze nog steeds aanbiedt. Lekker stoer, sportief en ook gewoon schattig. Nostalgie alom!

Fossil vind ik dan weer een mooi alternatief voor modellen à la Michael Kors. Ik zie heel wat hippe modellen die mij erg doen denken aan wat ik zelf in mijn stash heb liggen, voor een heel fijne prijs.

Achter Horloges.be zit een fysieke winkel, dus je kan er zeker van zijn dat ze officieel dealer zijn voor alle merken die je op de webshop vindt. Horloges.be krijgt van mij extra punten omdat ze snel leveren en verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50,00 euro. En daar zit je toch nog vrij snel aan als je een horloge koopt. Je kan trouwens op redelijk wat manieren betalen, inclusief Bancontact, wat voor mij een groot pluspunt is!

En met het shopbudget van 75,00 euro kan je natuurlijk al een mooi exemplaar uitkiezen :)

Wat moet je ervoor doen?
- Zoals steeds is dit een winactie voor mijn lezers, dus volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect.

- Like de Facebook-pagina van Horloges.be.

- Stuur mij een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen. Dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Sharing is caring! Je kan de winactie delen via Facebook en/of Twitter:
Facebook: Ik wil 75 euro horloge shopbudget winnen bij @BeautyLoves.be - meer info op http://www.beautyloves.be
Twitter: Ik wil 75 euro horloge shopbudget winnen bij @BeautyLovesBE - meer info op http://www.beautyloves.be

Meedoen kan tot en met 13 december, de winnaar krijgt op 14 december 2013 van mij een mailtje. Succes!

18 reactie(s):

 1. Ik doe mee, ik volgde je al op bloglovin, heb de FBpagina geliked en ga je nu een mailtje sturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo leuk! Ik doe alles wat je vraagt om kans te maken op deze leuke prijs! ;-) Ik volg, like, tweet etc.! Fijne dag! Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sandy Van den Bleeken6 december 2013 om 09:55

  Ik praat al een jaar over Michael Kors
  Mijn vriend wordt hiervan stilaan nors
  Gelukkig weet hij dat het om een horloge gaat
  En niet om één of andere minnaar uit onze straat
  Die goudroze kleur steekt mijn ogen uit
  de prijs is echter in het zakje een flinke duit
  Maar Kerstmis is een periode van schenken
  vergeet die hebberigheid, laat me eens aan mijn ventje denken
  ik koop met de bon iets voor de liefde van mijn leven
  want zijn teerbeminde horloge heeft het immers net begeven
  Misschien krijg ik dan wel van mijn 'Santa Baby' onder onze kerstboom
  het horloge uit mijn wildste droom! (nou ja, wildste? ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het wordt idd tijd dat ik ook eens meedoe. In deze wedstrijd kan ik mij wel vinden. Zal je nog wel een mail sturen met mijn gegevens. Gr An G

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh la la, dit is de moeite! Je mag een mailtje van mij verwachten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. denk dat ik al de stappen heb doorlopen! maar hopen dat zo'n schitterende horloge rond mijn polsje komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou graag willen deelnemen, maa rik heb geen facebook, enkel twitter. Is het dan mogelijk om deel te nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hoor! Enkel de drie eerste stappen zijn onderdeel van de winactie, het delen via Facebook en/of Twitter is optioneel.

   Verwijderen
 9. Momenteel ben ik op zoek naar werk. Bij het solliciteren is het belangrijk er verzorgd uit te zien, en een mooi, stijlvol horloge is hier noodzakelijk! KAARSJES BRANDEN VOOR DEZE BON!!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey!

  Wat een super winactie. Ik neem graag deel. Was momenteel toch al op zoek naar een horloge want met de examens binnenkort is dat altijd handig te weten hoeveel tijd je nog hebt. Dan hoef ik me niet meer zo nerveus te maken. Zo'n bon is echt wel een leuk kerstcadeau ;)

  Ik volgde je al op bloglovin (birgitxxx), twitter (TalkToBirgit) en facebook, en had me ook al geabonneerd op je youtube kanaal. Ook nog even je artikel geliked op bloglovin.

  Liefs Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik doe mee!
  zoe2308@live.nl
  twitter; zowiezo_
  facebook; zoe louwerse

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog snel meegedaan want ik zie Michael Kors tussen de merken staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe zeker mee! Kan wel een horloge gebruiken om tijdens de examens de tijd te checken :)
  x Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Op de valreep waag ik mijn kans aan deze leuke actie!

  Ik volg via Google Friend Connect
  ik like de facebookpagina horloges.be
  ik heb gedeeld op twitter en facebook
  ik heb een mailtje gestuurd

  en ten slotte deze reactie! Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen