25 februari 2014

Deauty februari 2014


Ik weet niet of het ligt aan de valentijnsliefde deze maand of doordat Deauty me deze maand helpt om de hardnekkige winterblues tegen te gaan, in elk geval: me gusta Deauty februari!

Want dat van die winterblues, dat is gewoon het thema van de box. Dankzij deze producten word jij zelf het zonnetje in huis, met een stralende teint, glanzende lokken en een zachte huid. Hoera!


Weleda Vitaliserende Duindoornolie - 10 ml
Weleda Granaatappel Regeneratie Handcrème - 10 ml
Ik houd van Weleda mini's, want zo kan je allerlei producten uitproberen en testen of de geur wat voor je is. Zowel de olie als de handcrème had ik al eens volledig opgebruikt dus het was een fijn weerzien in de Deauty box. De warme citrusgeur van de duindoornolie pept mij meteen helemaal op en geeft de huid ook terug de nodige vitaliteit. Ook de handcrème ruikt zalig en is het perfecte handtasformaat. 


Kérastase Ciment Thermique - 50 ml
Kérastase Bain Force Architecte Shampoo - 80 ml
Om mijn haar terug wat leven in te blazen, zit ik bij Kérastase zeker aan het juiste adres. Het merk zit standaard in mijn stash en dat al sinds mijn jonge jaren. Deze twee mini's van formaat versterken je haar en beschermen het dan weer tegen externe invloeden. De Bain Force is een shampoo, de Ciment Thermique is een hittebestendig product dat je niet moet uitspoelen.


Le Couvent des Minimes Eau des Missions Botanical - 30 ml
Ook deze eau de cologne van Le Couvent des Minimes is een product dat al eens in mijn badkamer vertoefde. Het vanille-extract is er duidelijk in te ruiken, gevolgd door een colognegeur en de weldaden van vijf planten. Een beetje hypnotiserend en bedwelmend, maar best lekker!


Arkopharma Expert Skin Huidparels - fullsize
Dit is de enige onbekende in de Deauty box en in eerste instantie dacht ik dat ik deze huidparels moest gebruiken óp mijn huid. Een tweede blik op de doos en in het Deauty menu later werd duidelijk dat het niet zo was: dit zijn capsules die je in moet nemen tijdens de maaltijd. Twee capsules per dag zorgen voor een beter huid, winter en zomer. De ingrediëntenlijst is vrij duidelijk: argan-, bernagie- en teunisbloemolie, tomaten- en algenextract, natuurlijk carotenoïden en vitamine E.

Deze maand heeft Deauty mij een fijne verrassing bezorgd met enkele mini's (van mini naar big ass mini) en een fullsize, met oude bekenden en een veelbelovend onbekend product dat mijn nieuwsgierigheid prikkelt.

Wat vinden jullie van deze Deauty?
Share:

17 opmerkingen

  1. Ziet er al een pak beter uit als vorige maand! Ik moet de mijne nog krijgen, maar blijkbaar zit er in niet elke Deauty Box hetzelfde. Hopelijk heb ik dezelfde als jij hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moh, de eerste maand dat ik geen box heb (abo liep af en was mij nog aan het bedenken om te verlengen en toen kwam al de mail dat hij was uitverkocht voor deze maand) en dan zo'n leuke dingen er in. Volgende maar toch maar weer een kansje geven?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er inderdaad goed uit! Vooral de Ciment Thermique van Kérastase lijkt me een interessant product.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie inhoud! :-) Veel plezier ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn box ziet er een beetje anders uit, maar ik ben ook tevreden! De inhoud is véél beter dan die van vorige maand! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. fijn, die kerastase producten :)

    ik vroeg me nog af of je nog op deze box geabonneerd was en vandaag verschijnt er een artikeltje over :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb de box ook ontvangen, de laatste van mijn jaarabo alweer. Maar deze heeft mij toch wel terug een beetje overtuigd om mijn abo te verlengen, en het feit dat als ik nog langer twijfelde en treuzelde meer zou moeten betalen want vanaf 1/3/2014 stijgt de prijs van 15 € naar 16,95 €/maand, van 45 € naar 50,85 €/3maand en van 165 € naar 185 €/jaar. Das toch wel al een redelijke stijging maar hopelijk uit zich dat ook in betere boxen dan de afgelopen maanden met vrijwel steeds dezelfde merken en soortgelijke producten.
    In ieder geval, mijn box zag er ietske anders uit: had ook wel de Weleda mini's, de eau de cologne en Kérastase Ciment maar verschillend van jouw box de full size Gly Ko lotion van het merk Euromi (een anti-aging product voor de eerste rimpeltjes, speciaal voor een vettere huid).
    De parels zeggen mij ni zoveel, maar die Kérastase shampoo had ik ook graag gezien om een iet of wat completere verzorging te hebben van dezelfde lijn.
    Greetz, Inge.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zitten toch nog best leuke spulletjes in, doe mij deze box maar haha

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zeer leuk! Ik ben echt aan het aftellen tot mijn verjaardag, want ik zou graag een abo vragen als verjaardagscadeau dit jaar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De inhoud ziet er heel goed uit!
    Heerlijk om je huid en kapsel een flinke opknapbeurt te geven nu het einde van de winter in zicht is en de lente nadert ;-)

    Fijne en zonnige dag.......

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Eindelijk weer eens een interessante inhoud. De Kérastase producten zijn wel leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben ook tevreden met de inhoud van deze maand! Ik heb dezelfde producten, enkel de vitamines, daar heb ik er voor haar en nagels, kan ik wel gebruiken (broze nagels enzo...)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Interessant dat er een voedingssupplement bij zit :-) Benieuwd wat dat gaat geven.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig